Ρετιρέ Δωδεκανήσου, 28, Άνω Καλαμάκι, Άλιμος

ΆλιμοςΔωδεκανήσου, 28
  • € 420.000
  • 4
  • 152
  • 3
  • 2
Περιγραφή
ΑΛΙΜΟΣ – ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ, Διαμέρισμα διαμπερές 152 τ.μ., κατασκευή 2003 σε μια ωραία τοποθεσία, σε παράδρομο τις λεωφόρου Βουλιαγμένης , 400μ από μετρό και πολύ κοντά σε λοιπά μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πολυτελές κατασκευή, minimaal μοντέρνος σχεδιασμός, κομψό και άνετο, σύγχρονος χώρος διαβίωσης στον δεύτερο όροφο, (δεν υπάρχει 3ος). Το διαμέρισμα έχει άριστη διαρρύθμιση και αναπτύσσεται ως εξής. Μπαίνοντας συναντάμε ένα μεγάλο φωτεινό σαλόνι με καθιστικό, και δίνει πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα (25μ2) στην πρόσοψη με ηλεκτρικές τέντες πάνω από την βεράντα και τέντες περιμετρικά καθώς και ηλεκτρικά ρολά, Σίτες. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη αλλά βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του σαλονιού. Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο κερασιάς με πολλά ντουλάπια και πάγκο από γρανίτη.
Τα τρία υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα με πρόσβαση σε μπαλκόνι, το ένα είναι master με μπάνιο. Το ακίνητο έχει δύο άνετα μπάνια και αρκετούς "έξυπνους" αποθηκευτικούς χώρους. Ξεχωριστή τουαλέτα με μέρος για πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο. Εσωτερική αποθήκη.
Βασικά χαρακτηριστικά: Κλιματισμός για θέρμανση και air conditioning, ανεξάρτητα συστήματα κλιματισμού σε κάθε χώρο. CCTV, Υψηλής ποιότητας συστήματα αλουμινίου, Διπλά τζάμια, σίτες. Νυχτερινό ρεύμα τριφασικό. Δάπεδα: Παρκέ, πλακάκι στα μπάνια, internet, καλωδιακή τηλεόραση, δορυφορικός δέκτης TV. Θερμομόνωση, αντισεισμική θωράκιση κτιρίου, Βαμμένο, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Πόρτα μεγάλης Ασφαλείας της Golden Door, Πρόσβαση από άσφαλτο, Προσόψεως, Οικιστική ζώνη, Επιτρέπονται κατοικίδια. Άφθονος φυσικός φωτισμός, Ενεργειακή Κλάση: Εκκρεμεί.
Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης είναι αλλοδαπός και βρισκόταν στο διαμέρισμα μόνο λίγες εβδομάδες το χρόνο. Είναι ιδανικό για οικογένειες. Είναι πλησίον σχολείων, σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο, Κωτσόβολο, 30 λεπτά από αεροδρόμιο. Κοντά σε κεντρικές οδούς και εμπορικά καταστήματα, ώστε να ικανοποιήσει κανείς εύκολα και γρήγορα τις ανάγκες της καθημερινότητας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6217575 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
152 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης