Δυάρι δεύτερος όροφος, Πανόραμα, Βούλα

Βούλα
  • € 600.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για μοναδικό οροφοδιαμέρισμα εκατό τετραγωνικών μέτρων στο Πανόραμα της Βούλας, κτισμένο στους πρόποδες του Υμηττού.
Αποτελείται από ένα εξαιρετικά ευρύχωρο σαλόνι με εφαπτόμενη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων master και ένα WC, ενώ διαθέτει υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη δεκαπέντε τετραγωνικών μέτρων. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από το υπόγειο parking με χρήση του ασανσέρ, ή από την είσοδο της οικοδομής στο πεζοδρόμιο.
Το σαλόνι βρίσκεται στην πρόσοψη του διαμερίσματος, όπου δεσπόζει το πολύ μεγάλο μπαλκόνι με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και πραγματικά απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το βουνό. Το διαμέρισμα βρίσκεται στη πρόσοψη της οικοδομής και σε μεγάλο ύψος από το επίπεδο του δρόμου, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει δυνατότητα καμία δυνατότητα περεταίρω δόμησης που θα μπορούσε να επηρεάσει τη θέα του διαμερίσματος.
Το διαμέρισμα έχει αγοραστεί από τον ιδιοκτήτη κατά τη διάρκεια της ανέγερσης και έχει αποπερατωθεί με χρήση εξαιρετικών υλικών. Διαθέτει πολυτελή πατώματα από μασίφ ξυλεία δρυός, ηλεκτρικές τέντες και ρολά, συναγερμό, καλωδιώσεις ηχείων, κουφώματα με διπλά τζάμια, εξαιρετικά έπιπλα κουζίνας με πάγκο corian, ποιοτικές εντοιχισμένες ντουλάπες και εσωτερικές σωληνώσεις στα μπάνια.
Ένα μοναδικό ακίνητο από την Open View Property Management διαθέσιμο προς πώληση.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-217
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
κοινόχρηστα
€ 45/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή