Μονοκατοικία βίλα, νέα, 185 τμ, Άνω Μερά, Μύκονος

Μύκονος
  • € 1.700.000
    € 1.850.000(-8,1%)
  • 5+
  • 185
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σε ιδανική τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου και μόλις 750μ. μακριά από τη θάλασσα, η βίλα «OASIS» αγναντεύει το πανέμορφο βραχώδες τοπίο, την παραλία του Καλαφάτη και τα γραφικά Διβούνια, που οι ντόπιοι αποκαλούν «Το στήθος της Θεάς Αφροδίτης».

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός και η προσοχή στη λεπτομέρεια, η υψηλή αισθητική, η ποιότητα κατασκευής και η έμφαση – που δίνεται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό – κάνουν αυτή τη βίλα ένα ονειρεμένο καλοκαιρινό καταφύγιο.
Η βίλα “OASIS” βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο από τη Χώρα της Μυκόνου και το αεροδρόμιο και μόλις λίγα λεπτά από το παραδοσιακό χωριό Άνω Μερά με το μοναδικό μοναστήρι. Στην Άνω Μερά μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, καθώς και φαρμακείο και μεγάλη αγορά για τις προμήθειες σας. Εκτός από τις πολύ όμορφες παραλίες του Καλαφάτη και της Αγίας Άννας, υπάρχουν και πολλές γνωστές παραλίες του νησιού κοντά, όπως η Ελιά, το Καλό Λιβάδι, η Λιά και η Φτελιά.

Το “OASIS” είναι μια πλήρως ανεξάρτητη βίλα 185 m2 και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, εκ των οποίων τα 4 βρίσκονται στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του κεντρικού κτιρίου, καθώς και ένα ακόμη δωμάτιο σε ξεχωριστό χώρο. , με ανεξάρτητη είσοδο και ατομικό WC.

Διαθέτει πολλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσεγμένους σε κάθε λεπτομέρεια και πολυτελή έπιπλα σύμφωνα με το τελευταίο design. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα, ηλεκτρικές συσκευές και σύστημα συναγερμού.

Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα περιβάλλεται από φοίνικες και συνδέεται νοερά με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα ενώ κάθεστε στην υπαίθρια τραπεζαρία 10 ατόμων, στο πέτρινο μπαρ με μπάρμπεκιου, χτιστά καθίσματα και καναπέδες σε διαφορετικά επίπεδα.

Τέλος, η βίλα αυτή έχει αποκλειστική χρήση οικοπέδου 1.300m2, με λουλούδια, κάκτους και άλλα καλλωπιστικά φυτά και διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για 4 αυτοκίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
999999 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
185 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή