Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΗράκλειοΘεσσαλονίκης 28, 141 21, Ηράκλειο
  • € 17.500/μήνα
  • 2.230
  • 3+
Περιγραφή
Ενοικιάζεται υπερσύγχρονο επαγγελματικό κτίριο γραφείων, 2230 τ.μ. στο Νέο Ηράκλειο.

Πιο αναλυτικά, το κτίριο είναι συνολικής επιφάνειας 2.230 τ.μ. και αποτελείται από 3 ορόφους πολυτελών γραφείων (1.250 τ.μ.) και ένα όροφο βοηθητικών χώρων (750 τ.μ.) με αποθήκες, χώρους αρχείου, γυμναστήριο και 11 -15 θέσεις parking.

Είναι ένα άκρως λειτουργικό κτίριο γραφείων και πλήρως εξοπλισμένο, έτοιμο για να στεγάσει τις ανάγκες οποιασδήποτε εταιρείας. Διαθέτει συνεδριακή αμφιθεατρική αίθουσα αρκετών ατόμων, γυμναστήριο, εστιατόριο, πλήρη κουζίνα και extra coffee bar.

Οι εσωτερικοί χώροι καθώς και το εξωτερικό περιβάλλον του κτιρίου είναι εξαιρετικά περιποιημένα και προσεγμένα ως και την τελευταία λεπτομέρεια. Διαθέτει διαμορφωμένους μεγάλους χώρους με πράσινο και στις δύο όψεις του και θέα όλη την Αθήνα.

Το κτίριο είναι έξυπνο και βιοκλιματικό και ελέγχεται μέσω του συστήματος αυτοματισμών Instabus/Siemens. το οποίο εκτιμά τα εξωτερικά δεδομένα (θερμοκρασίας – φωτός) και σε συνδυασμό με εσωτερικούς αισθητήρες προσαρμόζει τον φωτισμό και την ψύξη/θέρμανση σε επιθυμητά προεπιλεγμένα επίπεδα προλαμβάνοντας όλες τις σπατάλες ενέργειας. Επιπλέον σε καίρια σημεία εντός του κτιρίου έχουν τοποθετηθεί οπτικές ίνες και όλες οι θύρες ελέγχονται με ηλεκτρομαγνητική κάρτα εισόδου.

Είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος. Το σύνολο των κατασκευαστικών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν (ecobest – blue Ray – corten) είχαν ως αποτέλεσμα την άνετη κατάταξη του στην ενεργειακή κλάση Α+.

Βρίσκεται σε σημείο μεγάλης προβολής δίπλα στην Αττική Οδό και πάνω στη νέα προέκταση της Λεωφόρου Κύμης.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-2247 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.230 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 17.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή