Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Καλλικράτεια

Καλλικράτεια
  • € 225.450
  • 3
  • 84
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, 100μ από την παραλία. Συνολική επιφάνεια 83,50 τμ, 2 υπνοδωμάτια, 1ος όροφος

Πωλείται ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές διαμέρισμα στο πρώτο όροφο μιας σύγχρονης τριώροφης οικοδομής υπό ανέγερση. Είναι καλοσχεδιασμένο, γωνιακό, διαμπερές, με τρεις όψεις, με ένα τεράστιο γωνιακό μπαλκόνι πρόσοψης20τμ (πρόσβαση από τη σαλοκουζίνα) και ένα μικρό μπαλκόνι πρόσοψης 4τμ (μίας κρεβατοκάμαρας). Διαθέτει ένα σαλόνι με κουζίνα 24τμ, δύο δωμάτια, ένα μπάνιο με ντους, διάδρομο, μια αποθήκη 10τμ στο υπόγειο.

Ένα από τα κυριότερα προνόμια που προσφέρει η οικοδομή είναι η πολύ πλεονεκτική της θέση - στη καρδιά της πόλης σε 100μ από την οργανωμένη παραλία, στο γωνιακό οικόπεδο που βλέπει τη θάλασσα. Σε δυο βήματα από το σπίτι βρίσκεται μια θαυμάσια αμμουδιά με καλό βυθό, κατάλληλο και για μικρά παιδιά.

Η οικοδομή ανεγείρεται μόνο από σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας, διαθέτει ένα υπόγειο με ευρύχωρες αποθήκες για κάθε διαμέρισμα και ένα λεβητοστάσιο. Κάθε διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου (ιδιωτικό καυστήρα με δοχείο πετρελαίου). Σε κάθε διαμέρισμα τοποθετούνται ιταλικά πλακάκια και ενσωματωμένα είδη υγιεινής, κουφώματα με διπλά τζάμια και σήτες, θωρακισμένη εξώπορτα, σύγχρονη κουζίνα, γίνονται εγκαταστάσεις για ηλιακά, κλιματιστικά, κεραία, τηλέφωνο και Internet .

Χρησιμοποιούνται ακριβά υγρομονωτικά υλικά για το υπόγειο, τη στέγη και τα μπαλκόνια. Για περεταίρω πλεονεκτήματα μπορείτε να λάβετε πληροφορίες στο γραφείο μας.

Οι θέσεις παρκινγκ είναι περιορισμένες και πωλούνται χωριστά. τιμή 225.450€, κωδ. 747
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
747 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Έξοδα
τιμή
€ 225.450
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή