Ρετιρέ Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 180.000
    € 200.000(-10,0%)
  • 3
  • 90
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Πωλείται ρετιρέ διαμέρισμα, 4ου ορόφου, 90τ.μ., με 2 άνετα υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, χωλ, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι 35τ.μ., και ηλεκτρικές τέντες. Η θέρμανση του είναι ατομική με θερμοσυσσωρευτές που λειτουργούν με νυχτερινό οικονομικό ρεύμα. Υπάρχουν 3 κλιματιστικά, ντουλάπες εσωτερικές και εξωτερικές, όλα τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές. Λειτουργεί ασανσέρ. Τα κουφώματα είναι με διπλά τζάμια και η εξωτερική πόρτα ασφαλείας. Στο μπάνιο υπάρχει γωνιακή μπανιέρα και παραθυράκι, και από πάνω πατάρι. Στα πατώματα είναι σανίδια στα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι, και πλακάκια στην κουζίνα και στο μπάνιο. Το σπίτι είναι του 1966 κατασκευάστηκε το 1970 και διαθέτει πράσινη καρτέλα από τον σεισμό του 1978. Είναι βορειοανατολικού προσανατολισμού, προσόψεως, φωτεινό, κοντά στην θάλασσα και υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού. Βρίσκεται σε περιοχή με εύκολη συγκοινωνία για το κέντρο, πολύ κοντά στη στάση του metro. Η μόνωση στην ταράτσα είναι διπλή για υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η τιμή του είναι στις 180000€
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
779765 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή