Duplex Λουτράκι-Περαχώρα, Κέντρο, Λουτράκι-Περαχώρα

Λουτράκι-ΠεραχώραΛουτράκι-Περαχώρα
  • € 215.000
  • 4
  • 144
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024
Περιγραφή
Στην περιοχή Λειβαδάκι, στην πόλη του Λουτρακίου, διατίθεται προς πώληση μια όμορφη μεζονέτα τριών επιπέδων με εμβαδόν 144 τ.μ, σε οικόπεδο 220 τ.μ. Στο υπερυψωμένο ισόγειο επίπεδο θα συναντήσουμε ένα καθιστικό με τζάκι, μια κουζίνα και ένα WC. Από όλα τα δωμάτια του επιπέδου υπάρχει πρόσβαση σε μπαλκόνια. Στο επίπεδο του πρώτου ορόφου θα συναντήσουμε δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνια με όμορφη θέα καθώς και ένα μπάνιο. Στον ημιυπόγειο χώρο, θα συναντήσουμε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, που μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά, μια αποθήκη καθώς και ένα μπάνιο. Το ημιυπόγειο επίπεδο, συνδέεται με την υπόλοιπη κατοικία, με εσωτερική σκάλα, αλλά και με ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα. Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, τζάκι κλειστού τύπου, ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, κουφώματα αλουμινίου με σίτες, τέντες, τριφασικό ρεύμα, θωρακισμένες πόρτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία, αποθήκη, χώρο στάθμευσης, κήπο και BBQ. Χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι η τοποθεσία της.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
778814
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
144 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή