Duplex, νέα, 160 τμ, Μάρπησσα, Πάρος

Πάρος
  • € 1.100.000
  • 5+
  • 160
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η βίλλα αποτελεί ένα διαχρονικό, σύγχρονο σπίτι. Εντοπίζεται στα νότια της Πάρου και εχει θέα σε μια από τις πιο περιζήτητες παραλίες του νησιού, την «παραλία του Λογαρά», η οποία απέχει περίπου δύο χιλιόμετρα από το χωριό «Πίσω Λιβάδι» και δέκα οκτώ χιλιόμετρα από την «Παροικιά», την πρωτεύουσα του νησιού.

Η βίλλα περιβάλλεται από έναν περιποιημένο κήπο φυτεμένο κυρίως με θάμνους και φυτά χαμηλής βλάστησης, αλλά και από μαρμάρινο διαμορφωμένο κατάστρωμα πισίνας. Αυτό το ακίνητο αποτελείται από τρεις οικιστικές μονάδες και προσφέρει έναν ασύγκριτο τρόπο πολυτελούς διαβίωσης με καταπληκτική θέα, αγναντεύοντας τόσο την ακτή του Λογαρά όσο και το χωριό Πίσω Λιβάδι, κυρίως από τα μπαλκόνια του πρώτου ορόφου.

Η αρχιτεκτονική του διασφαλίζει τόσο ευήλιους εσωτερικούς χώρους όσο και μεγιστοποίηση της θέας του ηλιοβασιλέματος. Αποτελείται τόσο από τέσσερα υπνοδωμάτια συνολικά όσο και με τέσσερα μπάνια. Στο υπόγειο επίπεδο εκτείνεται ένα ευρύχωρο και αυτοτελές στούντιο για τους επισκέπτες, το οποίο οδηγεί στο χώρο της πισίνας.

Η τοποθεσία της βίλλας προσφέρεται για αναρίθμητες υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής και καθίσταται ιδανική για τους φυσιολάτρες. Ο εξωτερικός σχεδιασμός της βίλλας αντικατοπτρίζει ένα μοντέρνο στυλ που συνδυάζει αρμονικά το κυκλαδίτικο τοπίο με την απόλυτη ιδιωτικότητα εντός ενός ήσυχου και φιλικού περιβάλλοντος. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο και κομψά επιπλωμένο με πολυτελείς λεπτομέρειες, φιλικό προς τα κατοικίδια και έτοιμο για τους νέους ιδιοκτήτες να μετακομίσουν άμεσα και να απολαύσουν μια ονειρεμένη καθημερινότητα στην Πάρο.

Το νησί της Πάρου είναι μια ειδυλλιακή περιοχή που συνδυάζει χρυσαφένιες ακτές, όπως η Χρυσή Ακτή με τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας και την υπέροχη θέα στο βουνό. Η Πάρος είναι ένα ζωντανό νησί με καθημερινές ανέσεις και έντονη νυχτερινή ζωή σε κοσμοπολίτικες περιοχές όπως η Νάουσα, αλλά όχι σε βάρος της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής για τους ερωτευμένους και τις οικογένειες. Το τοπίο της αποτελείται από ηλιόλουστες πλαγιές και μια μεσογειακή γεωλογία, η οποία την περιβάλλει, που προσφέρει ένα ανεξάντλητο μέρος για τους λάτρεις της υπαίθριας ζωής. Η Πάρος είναι γεμάτη «περιοχές natura» (περιβαλλοντικά προστατευόμενες περιοχές με εξαιρετικά περιοριστικούς κατασκευαστικούς νόμους). Σε συγκεκριμένες παραθαλάσσιες συνοικίες, η Πάρος προσφέρει έναν «φιλόξενο χώρο» για όσους αναζητούν τα μελτέμια για να διασχίζουν τη θάλασσα του Αιγαίου με την ιστιοσανίδα τους. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των ακτών της Πάρου έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι μέσες θερμοκρασίες των 20 βαθμών Κελσίου όλο το χρόνο είναι πλεονέκτημα για τους επισκέπτες του νησιού, τους τουρίστες κ.λπ. με μόλις λίγο λιγότερο από τρεις ώρες πτήσης από την κεντρική Ευρώπη για προσεγγίσετε το νησί, ειδικά μετά το 2023 όταν το αεροδρόμιο της Πάρου θα έχει αναπτυχθεί περαιτέρω και θα μετατραπεί σε διεθνές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02Q1DF - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή