Μονοκατοικία βίλα, νέα, 137 τμ, Χώρα, Μύκονος

Μύκονος
  • € 1.350.000
  • 4
  • 137
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η εντυπωσιακή αυτή βίλα, με επιφάνεια 121 τ.μ. και εκτεταμένο οικόπεδο 1900 τ.μ., αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό πολυτέλειας και λειτουργικότητας. Το ισόγειο, το οποίο αποτελεί το μοναδικό όροφο, διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, έναν φωτεινό και άνετο χώρο σαλονιού, καθώς και τρία υπνοδωμάτια, καθένα με δικό του ιδιωτικό μπάνιο, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση.
Το ακίνητο βρίσκεται υπό κατασκευή, προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία εξοχικής κατοικίας. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια πανοραμική πισίνα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν με θέα στο γαλάζιο της θάλασσας.
Η τοποθεσία της βίλας, μόλις 1000 μέτρα από τη θάλασσα, προσθέτει έναν ακόμη παράγοντα άνεσης και απόλαυσης. Με μοντέρνα αισθητική κατασκευής, η βίλα προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο, καθιστώντας την ιδανική για βραχυχρόνια μίσθωση και μια εξαιρετικής απόδοσης επένδυση . Αυτή η πολυτελής επιλογή αποτελεί έναν σύγχρονο παράδεισο, επιτρέποντας στους κατοίκους της να απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις με στυλ και ευφάνταστη αρχιτεκτονική.

Τοποθεσία: Η Μύκονος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους και ανήκει στις Κυκλάδες. Το νησί αποτελεί έναν από τους πιο ανεπτυγμένους τουριστικούς προορισμούς στο κόσμο ενώ διακρίνεται για την έντονη και ζωντανή νυχτερινή ζωή που διατηρεί.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Μύκονος αποτελεί ένα ιδιαίτερα κοσμοπολίτικο και λαμπερό νησί προσελκύοντας πλήθος Ελλήνων αλλά και ξένων celebrities οι οποίοι διαλέγουν το νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Παράλληλα, χαρακτηριστικά στοιχεία της Μυκόνου είναι η γραφική της ομορφιά που μπορεί απολαύσει κανείς περπατώντας στα σοκάκια της, οι υπέροχες παραλίες, τα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια που διαθέτει. Αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι το γεγονός πως ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις προσφέροντας στους επισκέπτες που λατρεύουν τη νυχτερινή ζωή πλήθος επιλογών μπαρ αλλά από την άλλη κάθε επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει την πλούσια ιστορία του νησιού, τα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς της χώρους.
Προσβασιμότητα: Η Μύκονος είναι προσβάσιμη από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά, τα πλοία αναχωρούν αρκετές φορές την ημέρα και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου τουλάχιστον τρία πλοία αναχωρούν το πρωί και ένα ή δύο το χειμώνα. Επίσης, στη Μύκονο μπορεί να φτάσει κανείς με αεροπλάνο καθώς το νησί διαθέτει Κρατικό Αερολιμένα με αρκετές πτήσεις να εκτελούνται κυρίως τη περιοδο του καλοκαιριου όπου η ζήτηση είναι μεγάλη.
Επενδυτική Δυναμική: Η αγορά ακινήτου στη Μύκονο αποτελεί μία τεράστια επένδυση καθώς το νησί είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές σε όλο το κόσμο διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη φήμη του και προσελκύοντας όλο ένα και περισσότερους επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02M6LS - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
137 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή