Μονοκατοικία βίλα, νέα, 550 τμ, Χώρα, Μύκονος

Μύκονος
  • € 2.150.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η βίλα "Villa Gemini" είναι ένα σύμπλεγμα από δίδυμες μεζονέτες. Βρίσκονται μέσα στο μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο που μαγεύει για την ιδιόμορφη χλωρίδα του. Αυτό το σημαντικό θέρετρο με την ξύλινη στέγη προσφέρει μαγευτική θέα στο μυκονιάτικο έδαφος και προβάλλει μια εικόνα του τυπικού κυκλαδίτικου κλίματος. Η κάτοψη του συγκροτήματος εξελίσσεται ως εξής: Η πρώτη μεζονέτα χωρίζεται σε τρία διαμερίσματα. Το πρώτο κατάλυμα εκτείνεται σε 120 τ.μ. και περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και μια ανοιχτή κουζίνα που οδηγεί σε ένα άνετο σαλόνι. Επίσης, ενσωματώνει μια αποθήκη και έχει τη δυνατότητα για περαιτέρω κατασκευαστική ανάπτυξη- ιδανικά μια πισίνα. Η δεύτερη κατοικία είναι ένα εργονομικό κατάλυμα 57 τ.μ. που διαθέτει ένα ξεκούραστο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και μια κουζίνα δίπλα σε ένα ευχάριστο σαλόνι. Η τρίτη κατοικία εκτείνεται σε περίπου 60τ.μ. και διαθέτει ένα χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο με μπάνιο και κουζίνα δίπλα σε ένα άνετο σαλόνι. Η δεύτερη μεζονέτα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο κατασκευής. Αποτελείται από 195τμ κύριας κατοικίας και 32τμ βοηθητικών χώρων. Σχεδιάζεται να διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και ωραίο μπάνιο. Υπάρχει πισίνα 64τμ και ξενώνας 65,17τμ. Ένας μεγάλος αριθμός παραθύρων όλων των κατοικιών δημιουργεί μια φωτοπλημμυρισμένη ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους και προσφέρει πανοραμική θέα με θέα το κρυστάλλινο Αιγαίο Πέλαγος.

Τοποθεσία: Η Μύκονος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους και ανήκει στις Κυκλάδες. Το νησί αποτελεί έναν από τους πιο ανεπτυγμένους τουριστικούς προορισμούς στο κόσμο ενώ διακρίνεται για την έντονη και ζωντανή νυχτερινή ζωή που διατηρεί.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Μύκονος αποτελεί ένα ιδιαίτερα κοσμοπολίτικο και λαμπερό νησί προσελκύοντας πλήθος Ελλήνων αλλά και ξένων celebrities οι οποίοι διαλέγουν το νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Παράλληλα, χαρακτηριστικά στοιχεία της Μυκόνου είναι η γραφική της ομορφιά που μπορεί απολαύσει κανείς περπατώντας στα σοκάκια της, οι υπέροχες παραλίες, τα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια που διαθέτει. Αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι το γεγονός πως ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις προσφέροντας στους επισκέπτες που λατρεύουν τη νυχτερινή ζωή πλήθος επιλογών μπαρ αλλά από την άλλη κάθε επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει την πλούσια ιστορία του νησιού, τα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς της χώρους.
Προσβασιμότητα: Η Μύκονος είναι προσβάσιμη από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά, τα πλοία αναχωρούν αρκετές φορές την ημέρα και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου τουλάχιστον τρία πλοία αναχωρούν το πρωί και ένα ή δύο το χειμώνα. Επίσης, στη Μύκονο μπορεί να φτάσει κανείς με αεροπλάνο καθώς το νησί διαθέτει Κρατικό Αερολιμένα με αρκετές πτήσεις να εκτελούνται κυρίως τη περιοδο του καλοκαιριου όπου η ζήτηση είναι μεγάλη.
Επενδυτική Δυναμική: Η αγορά ακινήτου στη Μύκονο αποτελεί μία τεράστια επένδυση καθώς το νησί είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές σε όλο το κόσμο διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη φήμη του και προσελκύοντας όλο ένα και περισσότερους επενδυτές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02LZ7M - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ (10 υπνοδωμάτια, 6 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 2.150.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή