Μονοκατοικία βίλα, νέα, 290 τμ, Φιλίδι, Πάρος

Πάρος
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 290
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η βίλλα Blue Mansion Filizi προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ώστε να διασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή. Η μοναδικότητα του ακινήτου έγκειται στις υψηλές προδιαγραφές της κατασκευής του, στην ησυχία της γειτονιάς του, καθώς και στην απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίον Πέλαγος. Το σπίτι εκτείνεται σε 290
τ.μ., διαθέτοντας 5 υπνοδωμάτια, καθιστώντας το ιδανική να φιλοξενήσει μια πολυπληθή οικογένεια ή μια πολυάριθμη παρέα φίλων. Κάθε ένα από τα υπνοδωμάτια περιλαμβάνει το ιδιωτικό του μπάνιο για να εξασφαλίζεται η απόλυτη ιδιωτικότητα μεταξύ των ενοίκων. Το κύριο υπνοδωμάτιο προσφέρει εντός του, ένα ξεχωριστό δωμάτιο για ένδυση κι' υπόδυση, βεστιάριο, με παράθυρο με πανοραμική θέα στο Αιγαίον Πέλαγος. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο σχεδιασμό του εξωτερικού χώρου. Μία μεγάλη ιδιωτική πισίνα εντοπίζεται στο μέσον του οικοπέδου, πλαισιωμένη από ένα περιποιημένο κήπο με Μεσογειακή βλάστηση, ενώ οι παράπλευρες πέργκολες σκιάζουν ένα υπαίθριο καθιστικό 93 τ.μ. συνολικώς. Τέλος το ακίνητο περιλαμβάνει ένα χώρο σταθμεύσεως οχημάτων 4 θέσεων. Το ακίνητο θα παραδοθεί πριν το καλοκαίρι του 2025.

Περιοχή ΑΜΠΕΛΑΣ: Ο Αμπελάς είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός στη βορειοανατολική ακτή της Πάρου. Είναι ένας γραφικός, χαρακτηριστικός παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται μόλις 5 χλμ. από τη Νάουσα, το παλιό λιμάνι της Πάρου. Η παραλία του Αμπελά διαθέτει γαλαζοπράσινα Αιγαιοπελαγίτικα νερά και προστατεύεται από τους κυκλαδιτικούς ετήσιους ανέμους, γνωστούς ως «μελτέμια». Η ακτή είναι κατάλληλη για οικογένειες ενώ η τουριστική ανάπτυξη της συνοικίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Η περιοχή προσφέρει παραδοσιακές ταβέρνες κι' εστιατόρια, καταστήματα και οργανωμένη παραλία μαζί με ρομαντικά beach bars.
Το νησί της Πάρου είναι μια ειδυλλιακή περιοχή που συνδυάζει χρυσαφένιες ακτές, όπως η Χρυσή Ακτή με την κρυστάλλινη Αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα και την υπέροχη θέα στο βουνό. Η Πάρος είναι ένα ζωντανό νησί με ανέσεις κι' έντονη νυχτερινή ζωή αλλά όχι σε βάρος της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής για τους ερωτευμένους και τις οικογένειες. Η Πάρος είναι γεμάτη «περιοχές natura» (περιβαλλοντικά προστατευόμενες περιοχές με εξαιρετικά περιοριστικούς κατασκευαστικούς νόμους). Σε συγκεκριμένες παραθαλάσσιες συνοικίες, η Πάρος προσφέρει έναν «φιλόξενο χώρο» για όσους αναζητούν τα μελτέμια για να διασχίζουν τη θάλασσα του Αιγαίου με την ιστιοσανίδα τους. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των ακτών της Πάρου έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι μέσες θερμοκρασίες των 20 βαθμών Κελσίου όλο το χρόνο είναι πλεονέκτημα για τους επισκέπτες του νησιού, τουριστες, με μόλις λίγο λιγότερο από τρεις ώρες πτήσης από την κεντρική Ευρώπη για προσεγγίσετε το νησί, ειδικά μετά το 2023 όταν το αεροδρόμιο της Πάρου θα έχει αναπτυχθεί περαιτέρω και θα μετατραπεί σε διεθνές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02Q395 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
290 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή