Duplex, άριστη κατάσταση, 216 τμ, Μορτερό, Νέα Ερυθραία

Νέα Ερυθραία
  • € 2.900/μήνα
  • 5
  • 216
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Νέα Ερυθραία, Μορτερό, εκπληκτική μεζονέτα επιφάνειας 216τμ, αυτόνομη, με προσανατολισμό Δυτικομεσημβρινό, σε συγκρότημα κατοικιών μοναδικής αισθητικής και ομορφιάς, γωνιακή, κατασκευής 2010, που εκτείνεται σε τρία επίπεδα.
Το Ισόγειο, το οποίο διαθέτει ξεχωριστή είσοδο, αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με διαμόρφωση αίθουσας home cinema, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και πρόσβαση σε όμορφο κήπο.
Ο 1ος όροφος, με επίσης ανεξάρτητη είσοδο, αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι υπέροχης αισθητικής, κουζίνα ανεξάρτητη με κεντρική νησίδα, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και ξεχωριστό χώρο φαγητού, WC επισκεπτών, και πρόσβαση σε κήπο με πισίνα αποκλειστικής χρήσης.
Ο 2ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master, 1 μπάνιo minimal και μοντέρνας αισθητικής, καθώς και μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα προς Πάρνηθα και λεκανοπέδιο.
Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά, διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ανεξάρτητο λέβητα, ενδοδαπέδια θέρμανση με αυτονομία ανά όροφο, δάπεδα προσεγμένης κατασκευής από τσιμεντοκονία, συναγερμό με ανεξάρτητη ζώνη ανά όροφο, πόρτες ασφαλείας, ανοιχτή θέση στάθμευσης, και κήπο. Βρίσκεται σε εξαιρετικά ήσυχο σημείο, πλησίον πάρκου, αστικών συγκοινωνιών και με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα. Interattica Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2108015631, email: pkiritsis@interattica.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1683082 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
216 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.900/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή