Γκαρσονιέρα Κορνάρου Βιντσέντζου 6-30, 731 34, Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΚορνάρου Βιντσέντζου 6-30, 731 34, Χανιά
  • € 140.000
  • 2
  • 35
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 13105 - Χανιά Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 4 τ.μ., κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 140.000 € Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο κέντρο της πόλης προς πώληση. To υπό κατασκευή ακίνητο προσφέρει έναν άνετο χώρο διαβίωσης 35 τ.μ. και είναι ιδανικό για όλους όσους χρειάζονται επένδυση σε ακίνητα στα Χανιά. Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι τα τέλη του 2025.
Το διαμέρισμα διαθέτει μια καλά σχεδιασμένη διαρρύθμιση, που περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και ένα μοντέρνο μπάνιο. Ο ενιαίος χώρος καθιστικού συνδυάζει άψογα το σαλόνι και την κουζίνα, δημιουργώντας έναν λειτουργικό χώρο για χαλαρή διασκέδαση. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα μικρό μπαλκόνι που συνδέεται με το σαλόνι, παρέχοντας ένα ευχάριστο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη γύρω ατμόσφαιρα. Αυτό το διαμέρισμα θα ολοκληρωθεί σε υψηλά πρότυπα με ποιοτικά εξαρτήματα και εξαρτήματα και θα παραδοθεί έως τον Δεκέμβριο του 2025. Περιλαμβάνει βασικές ανέσεις, όπως αποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης όλο το χρόνο. Αυτό το διαμέρισμα περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους.
Με το ιδανικό μέγεθος και τον προσεγμένο σχεδιασμό του, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για μακροχρόνια διαμονή όσο και μια έξυπνη επένδυση για σκοπούς ενοικίασης.
Το κέντρο της πόλης των Χανίων είναι μια ιδιαίτερα περιζήτητη γειτονιά που είναι γνωστή για τη γοητεία, την ευκολία και την εγγύτητα σε όλα. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τα αστραφτερά γαλάζια νερά και τις αμμώδεις ακτές, καθιστώντας το την ιδανική τοποθεσία για καλοκαιρινές διακοπές ή απλά για να απολαύσετε το μεσογειακό κλίμα. Η περιοχή εξυπηρετείται επίσης καλά από τοπικές ανέσεις, όπως σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφέ και καταστήματα, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13105 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
35 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή