Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σιθωνία
  • € 1.800.000
  • 5+
  • 736
  • 3+
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στην εκπληκτική περιοχή της Ακτής Ελιάς Χαλκιδικής, όπου θα βρείτε την ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα συγκρότημα 14 διαμερισμάτων .

Η τοποθεσία μοναδική, μέσα στο πράσινο και ακριβως δίπλα στην πανέμορφη παραλία της Ακτής Ελιάς μετατρέπει το συγκρότημα σε ιδανική επενδυτική επιλογή για όλους όσους θέλουν να επωφεληθούν από τη διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα της Σιθωνίας.

Αφού εισέλθουμε στο οικόπεδο συνολικής έκτασης 7.450 τ.μ. που διαχωρίζεται από την ακτή μόνο από την επιτόπια οδό, συναντούμε στο κεντρο του ένα κτίριο με 12 διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 642 τ.μ. και παραδίπλα άλλο ένα αυτόνομο κτίσμα 2 διαμερισμάτων συνολικού εμβαδού 55 τ.μ. ενώ στο πίσω μέρος του οικοπέδου βρίσκεται ακόμα ένα δωμάτιο κηπουρού 40 τ.μ.

Κάθε δωμάτιο προσφέρει έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο διαβίωσης, με όλα όσα χρειάζεται ο επισκέπτης για τη διαμονή του. Η διαρρύθμιση τους μπορεί να διαμορφωθεί με τις δικές σας ξεχωριστές βελτιώσεις και ανακατασκευές σε λειτουργικούς και άνετους χώρους με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής του.

Ο τεράστιος κήπος που πλαισιώνει τα κτίσματα, σας παρέχει την δυνατότητα πολλών εναλλακτικών λύσεων διαμόρφωσης του όπως την τοποθέτηση πισίνας, τη δημιουργία χώρων αναψυχής για τους μικρούς μας φίλους καθώς και χώρων ψυχαγωγίας και άθλησης για τους κατοίκους του οικήματος.

Είτε ψάχνετε να αγοράσετε ένα ακίνητο που μπορεί να κατατμηθεί, για να πουλήσετε κάθε ακίνητο ξεχωριστά, είτε για να το εκμεταλλευτείτε μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης, είτε να το λειτουργήσετε ως μια μίνι ξενοδοχειακή μονάδα ( άδεια λειτουργίας σε ισχύ με σταθερό πελατολόγιο), είτε φλερτάρετε με την ιδέα να κάνετε μερική χρήση του ακινήτου λόγω της μοναδικής του θέσης, οι εναλλακτικές σας πολλές και η επιλογή σας κορυφαία .

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία που σας δίνεται να αποκτήσετε ένα κομμάτι ξεχωριστό στο μοναδικό αυτό τοπίο της Χαλκιδικης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νικήτη βρίσκεται στη χερσόνησο της Χαλκιδικής στη βόρεια Ελλάδα. Προσφέρει μια εντυπωσιακή συνύπαρξη βουνού και θάλασσας, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και επιλογών για ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη είναι περίπου 80 χιλιόμετρα, ενώ η κοντινότερη πόλη, Νέα Μουδανιά, απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα.

Η αγορά ακινήτων στη Νικήτη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση σε αυτόν τον ειδυλλιακό τόπο. Τοποθετημένα μεταξύ του πρασίνου της φύσης και της γαλήνης της θάλασσας, τα ακίνητα εδώ προσφέρουν όχι μόνο μια κατοικία, αλλά και μια ζωή γεμάτη χαλάρωση και αυθεντικές εμπειρίες.

Είτε αναζητάτε ένα παραθαλάσσιο σπίτι, είτε ένα ορεινό καταφύγιο, η ποικιλία των ακινήτων σε αυτήν την περιοχή είναι εντυπωσιακή. Από μοντέρνα βίλες με ιδιωτικές πισίνες μέχρι παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με θέα στη θάλασσα, οι επιλογές είναι πλούσιες και ποικίλες.

Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει διάφορες δραστηριότητες όπως εκδρομές σε μονοπάτια πεζοπορία και γαστρονομικές απολαύσεις σε τοπικές ταβέρνες με φρέσκα θαλασσινά προϊόντα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TVGP - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
736 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή