Ρετιρέ Τούμπα, Άνω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΤούμπα
  • € 450.000
  • 5
  • 170
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Στην Ανω Τούμπα πωλείται ένα καταπληκτικό ρετιρέ, οροφοδιαμέρισμα 4ου ορόφου, 170τ.μ. περίπου. Βρίσκεται σε πολύ καλή οικοδομή του 1992 και διαθέτει δικό του πάρκινγκ στην πιλοτή. Αποτελείται από 4 υ/δ, πολύ μεγάλη σαλοκουζίνα, ένα μπάνιο, ένα wc, και ένα κλεισμένο χώρο στο μπαλκόνι σαν αίθριο με χτιστό bbq. Επίσης διαθέτει αποθήκη 8τ.μ. στο υπόγειο. Τα μπαλκόνια του είναι 2, ένα μεγάλο γωνιακό και ένα οπίσθιο βοηθητικό. Εχει κουφώματα αλουμινίου, και τα πατώματά του είναι με μάρμαρο, ξύλο και πλακάκια, ανάλογα το δωμάτιο. Η θέρμανσή του γίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και διαθέτει και 2 κλιματιστικά. Η εξώπορτα είναι θωρακισμένη με ειδική αντικλεπτική κλειδαριά Eternal. Επίσης διαθέτει συναγερμό. Για αποθηκευτικό χώρο, εκτός της αποθήκης υπογείου, διαθέτει επίσης και 3 πατάρια και ντουλάπες. Η ταράτσα έχει μονωθεί πέρσι και έχει 10 έτη εγγύησης από την τεχνική εταιρία που την κατασκεύασε. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό διαμέρισμα, φωτεινό, διαμπερές, με θέα σε ανοιχτωσιά και με πολύ καλή διαρρύθμιση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διαμονή μιας μεγάλης οικογένειας ή μιας μικρότερης με απαιτήσεις για πολλούς χώρους.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
776840 - 26/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή