Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

Σφαγεία - Ιχθυόσκαλα26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη 54627
  • € 13.500/μήνα
  • 1.525
  • 3+
Περιγραφή
Ενοικιάζεται ΚΑΤ`ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ αυτόνομο, εμβληματικό, επαγγελματικό κτίριο απόλυτης προβολής, συνολικής επιφάνειας 1.525τμ μέσα σε ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης 4.825τμ. στην εμπορικότατη περιοχή ΦΙΞ. (ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ) Η θέση του το καθιστά την απόλυτη επιλογή για κάθε εταιρεία που αναζητά την προβολή και την ευκολία πρόσβασης και στάθμευσης πολλών οχημάτων. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το PORTO PALACE, πρώην βυρσοδεψείο χαρακτηρισμένο ως ιστορικό πλέον μνημείο και νυν ξενοδοχείο, μπροστά σε σηματοδότη επί της 26ης Οκτωβρίου, η οποία αποτελεί βασική αρτηρία εισόδου στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την Δυτική πλευρά. Το ακίνητο χωρίζεται σε 3 επίπεδα από 508τμ το καθένα. Το ημιυπόγειο διαθέτει ράμπα εισόδου, το ισόγειο ράμπα φορτοεκφόρτωσης και ο όροφος γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους. Το επαγγελματικού τύπου ασανσέρ, το οποίο λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, προσδίδει ευκολία και δεν περιορίζει οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα. Επιπλέον, υπάρχει κλιμακοστάσιο που συνδέει τα 3 επίπεδα και στις δύο πλευρές του κτιρίου, γεγονός που κατά περίπτωση θα μπορούσε να διαχωρίσει το κτίριο σε αυτόνομους λειτουργικούς χώρους, ανάλογα με τις ανάγκες.

Επίσης αξίζει να ειπωθεί το γεγονός ότι όλη η περιοχή του ΦΙΞ, όπως λέγεται λόγω των παλαιών εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ, έχει ήδη αλλάξει εικόνα εδώ και αρκετούς μήνες με την οριστική συμφωνία ανάπλασης των εγκαταστάσεων του παλαιού εργοστασίου και των γύρω οικοδομικών τετραγώνων. Ένα μοναδικό έργο και μία σπάνια επένδυση ύψους τουλάχιστον 180 εκατομμυρίων ευρώ, με παράδοση το 2027 και σε απόσταση ΜΟΛΙΣ 350 μέτρων από το προτεινόμενο ακίνητο! Το έργο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πρώην ζυθοποιία ΦΙΞ καθώς και στο HUB26 (το πρώτο πράσινο επιχειρηματικό πάρκο συνολικής επιφάνειας 31.000 τμ της Βόρειας Ελλάδας αποτελούμενο από 4 blocks οικοδομών και ενιαίο υπόγειο PARKING 2 επιπέδων, το οποίο μάλιστα είναι ήδη κατά 75% προμισθωμένο), που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα ανάπλασης της Δυτικής Πύλης που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει νέους χώρους δημόσιας χρήσης, όπως οι πεζόδρομοι και οι ποδηλατόδρομοι, που θα συνδέουν τα διάφορα σημεία με το κέντρο της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανάπλαση της οδού 26ης Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια. Η υλοποίηση των παραπάνω έργων αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην αναβάθμιση της Δυτικής Εισόδου και, κατ’ επέκταση, στην περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της πόλης και της σημασίας της διεθνώς. Επιπλέον, η χρονική συμπόρευση των ιδιωτικών επενδύσεων με τη δημιουργία του Μουσείου Ολοκαυτώματος (500 μέτρα μόλις από το ΦΙΞ) αλλά και την αξιοποίηση των παλαιών σφαγείων πολλαπλασιάζει την αξία των παρεμβάσεων και μεγιστοποιεί την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε εταιρεία με έδρα το συγκεκριμένο κτίριο θα αποκτήσει ξεχωριστό κύρος και προβολή. Το κέντρο της πόλης έχει κορεσθεί και στόχος είναι να επεκταθεί προς τα δυτικά, επαναφέροντας τη ζωή μέσα από δραστηριότητες εργασίας, εμπορίου, πολιτισμού και κατοικίας. Σε τρία χρόνια, όταν κάποιος θα βλέπει το ΦΙΞ, θα σφύζει από ζωή και, μπαίνοντας μέσα, θα αντικρίζει μια μεγάλη πλατεία με μεικτές, κοινές χρήσεις, ανοιχτές για όλους, η οποία θα λειτουργεί ως πόλος έλξης για εργαζομένους, κατοίκους αλλά και επισκέπτες. Επομένως, είναι εύλογο να συμπεράνουμε ότι εξαιρετικά σπάνια διατίθεται παρόμοιο ακίνητο, με απόλυτη προβολή και τόσα θετικά χαρακτηριστικά, γεγονός που το καθιστούν μοναδικό για κάθε επαγγελματική χρήση!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας :
http://www.bluestonerealty.gr για να ενημερώνεστε άμεσα για τα καινούργια ακίνητά μας.

*Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη ταυτότητας καθώς και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.

*Το ακριβές σημείο στο χάρτη ανταποκρίνεται στην πραγματική τοποθεσία του ακινήτου.

25ης Μαρτίου 79, Ανάληψη
Τ.Κ.: 54248

info@bluestonerealty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1000-15 - 21/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.525 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
39 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 13.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή