Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 120 τμ, Όριο Άγιας Βαρβάρας, Κορυδαλλός

Κορυδαλλός
  • € 300.000
  • 3
  • 120
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κορυδαλλός, Πλατεία Ελευθερίας: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές γωνιακό Οροφοδιαμέρισμα 120τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, εσωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1990 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, νυχτερινό ρεύμα, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα, χωρίς κοινόχρηστα. Βρίσκεται σε πολυκατοικία με 3 ιδιόκτητα όροφο διαμερίσματα. Αποτελείται από 2 άνετα υ/δ με μεγάλες ντουλάπες 1 Μπάνιο, 1 εσωτερική Αποθήκη με χώρο για το πλυντήριο, μεγάλο πατάρι κ ενιαίος χώρος κουζίνας σαλόνι 60 τ.μ. Υπάρχει έξτρα αποθήκη 20 τ.μ. στο ισόγειο. Αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με δική του δεξαμενή. Ηλιακό θερμοσίφωνα 4ετίας και boiler. Κουζίνα Veneta cucine αξίας άνω των 9.000 ευρώ. Μπάνιο ολοκαίνουριο με αλλαγμένα και τα υδραυλικά. Εντοιχισμένη ντουζιέρα Grohe. Καινούργια πόρτα ασφαλείας. Στο πιο εμπορικό σημείο του Κορυδαλλού. Μεγάλης προβολής. Δίπλα από τράπεζες, σούπερ μάρκετ, σχολεία και 100 μέτρα από την Ταξιαρχών την κεντρική αγορά του Κορυδαλλού, 500 μέτρα από την στάση Μετρό. Υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί και σε 2 διαμερίσματα 60 τ.μ. έκαστος για εμπορική εκμετάλλευση. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση με πολυτελή ποιοτικά υλικά φτιαγμένο. Πωλείται λόγω μετακόμισης στην επαρχία.

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 300.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11271 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11271 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή