Τριάρι Κασιμάτη 4, Εύοσμος 562 24, Ελλάδα, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΚασιμάτη 4, Εύοσμος 562 24, Ελλάδα
  • € 214.920
  • 4
  • 108
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Εύοσμος, Νέα Πολιτεία: Πωλούνται δύο νεόδμητα πολυτελή διαμερίσματα διαμπερή, τριών υπνοδωματίων εξαιρετικής κατασκευής και απαράμιλλης αισθητικής 4ου ορόφου 108τ.μ. (93 καθαρά) σε υπό κατασκευή οικοδομή στον Εύοσμο (πλησίον κόμβου περιφερειακού στο ύψος της Άνω Ηλιούπολης). Κάθε διαμέρισμα διαθέτει δική του αποθήκη στο υπόγειο 9,2 τ.μ. (κατεβαίνει το ασανσέρ) και αποκλειστική θέση στάθμευσης στο ισόγειο της οικοδομής. Αποτελούνται από σαλοκουζίνα, τρία άνετα υπνοδωμάτια με δικό τους άνετο εξώστη έκαστο, χωλ, μπάνιο και WC. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευή τζακιού όπου το επιτρέπει ο σχεδιασμός της οικοδομής κατόπιν συνεννόησης. Λίγα λόγια για το τις προδιαγραφές και την ποιότητα του έργου γενικά:
Το project αφορά μια πενταώροφη οικοδομή με καταστήματα, διαμερίσματα και σοφίτες.
-100% πλήρης αντισεισμική κατασκευή, με ισόγεια πυλωτή και υπόγειο. Έχει συνολικά 16 διαμερίσματα και στούντιο, μεζονέτες, καταστήματα.
-Το κτίριο έχει ενεργειακή κλάση Α με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, ενώ εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες και χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας.
-Βρίσκεται σε προνομιακή θέση με άμεση πρόσβαση στην τοπική οργανωμένη αγορά, πάρκα, παιδικές χαρές κλπ.
-Αποτελεί ένα εντυπωσιακό και απόλυτα λειτουργικό κτίριο με όλες τις σύγχρονες υψηλές προδιαγραφές, με δυναμικές αρχιτεκτονικές γραμμές και διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο πράσινου.
Κατασκευαστικές λεπτομέρειες:
- Εξωτερική ενισχυμένη, πιστοποιημένη μόνωση - θερμοπρόσοψη.
- Όλα τα εξωτερικά κουφώματα
(μπαλκονόπορτες και παράθυρα ) είναι άριστης ποιότητας από συνθετικό PVC, με διπλά ενεργειακά τζάμια για θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επίσης διαθέτουν σίτες και στόρια.
- Η κουζίνα που τοποθετείται είναι υψηλών προδιαγραφών ιταλικού σχεδιασμού με δυνατότητα εντοιχισμού των ηλεκτρικών συσκευών.
- Στο μπάνιο θα τοποθετηθούν ντουζιέρα με κάθετα κρύσταλλα ,λεκάνη κρεμαστή , καζανάκι εντοιχισμένο και έπιπλο μπάνιου. Διαθέτει χώρο και εγκαταστάσεις για πλυντήριο – στεγνωτήριο.
- Η θέρμανση είναι αυτόνομη για κάθε διαμέρισμα με φυσικό αέριο.
- Τα δάπεδα στην σαλοκουζίνα καλύπτονται με πλακάκια διαστάσεων τουλάχιστον 50Χ50εκ και στα υπνοδωμάτια με laminate υψηλής ποιότητας.
- Πλακίδια δαπέδων, λουτρών, κουζίνας, εισαγωγής, από κορυφαία ιταλικά εργοστάσια.
- Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας υψηλής προστασίας και τα εσωτερικά κουφώματα είναι εξαιρετικής ποιότητας. -Εσωτερικό δίκτυο ethernet σε όλους τους χώρους της κατοικίας
-Κάθε διαμέρισμα επίσης διαθέτει θυροτηλεόραση με μεγάλη οθόνη και εγκατάστασεις για: ηλιακό θερμοσίφωνο, κλιματιστικό, ηλεκτροκίνητες τέντες στο μπαλκόνι, κεντρική κεραία τηλεόρασης.
- Το ασανσέρ είναι υπερσύγχρονο και αυτόματο.
- Δυνατότητα περαιτέρω διαμόρφωσης του ακινήτου ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή.
- Η οικοδομή είναι ασφαλισμένη έως την αποπεράτωση της για σεισμό , πυρκαγιά , αστική ευθύνη ενώ υπάρχει πρόσβαση σε άτομα Α.Μ.Ε.Α.
Οι τιμές των διαμερισμάτων (για την περίπτωση αποπληρωμής απολύτου μετρητοίς) είναι 214.920€ ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με τραπεζικό δάνειο αλλά και με δόσεις ανά στάδιο αποπεράτωσης. Προσοχή!!! Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για όσους κλείσουν το ακίνητο τους τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ κατά την πρόοδο και τη σταδιακή αποπεράτωση του έργου, οι τιμές θα αλλάζουν! Τα διαμερίσματα αλλά και όλες οι ιδιοκτησίες της υπό κατασκευή οικοδομής αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για εκμετάλλευση λόγω της προνομιακής κεντρικής τοποθεσίας αλλά και της υψηλής ποιότητας κατασκευής. Εξασφαλίστε τώρα το δικό σας ακίνητο! | Κωδικός Ακινήτου: #14-183

Η διεύθυνση είναι ενδεικτική. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη και εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Καλέστε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση, εκτίμηση και κατάταξη του ακινήτου σας. Κάντε μας like στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100085902780137 για να είστε οι πρώτοι που θα βλέπετε τις αναθέσεις μας! Επίσης στο www.kazaproperties.gr μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας! Με εκτίμηση, Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου KA.ZA Properties Στρατηγού Μακρυγιάννη 55, Σταυρούπολη Email: info.kazaproperties@gmail.com Τηλ: 2316 004 003
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
14-183 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 214.920
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή