Μονοκατοικία βίλα Κίσσαμος, Καλλεργιανά, Κίσσαμος

ΚίσσαμοςΚίσσαμος
  • € 600.000
  • 5+
  • 257
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κίσσαμος Βίλα με θέα στη θάλασσα προς πώληση.
Με μια γραφική υπερυψωμένη θέση που περιβάλλεται από τεράστιες εκτάσεις πράσινου, αυτή η εκπληκτική βίλα 257τμ με πέντε υπνοδωμάτια και υπέροχη πανοραμική θέα στη Μεσόγειο, είναι ένα αρχιτεκτονικό ποίημα, που συνδυάζει το απόλυτο αρχιτεκτονικό στυλ και τη μαγευτική εσωτερική διακόσμηση με την αιώνια εξαιρετική ομορφιά της Κρήτης. !
Αυτό το απομονωμένο καταφύγιο προσφέρει αποκλειστική και εντελώς αδιατάρακτη ιδιωτικότητα, η οποία, σε συνδυασμό με το μοναδικό στυλ και το μεγαλείο του, είναι ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση ή το απόλυτο σπίτι των ονείρων σας!
Στεγασμένο σε ένα τεράστιο ιδιωτικό οικόπεδο, αυτό το εντυπωσιακό σπίτι περιβάλλεται από έναν διαμορφωμένο χώρο με γκαζόν και μια μεγάλη πισίνα και ο μοναδικός σχεδιασμός του το κάνει εξαιρετικό και άνετο ταυτόχρονα.
Το ισόγειο αποτελείται από έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο με το σαλόνι με τζάκι, μια ευρύχωρη τραπεζαρία και μια κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για επαγγελματικό μαγείρεμα.
Έχουν τοποθετηθεί εντυπωσιακά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, που φέρνουν την απεριόριστη θέα στην άνεση του σαλονιού σας, ενώ παρέχει επίσης πρόσβαση στην εξωτερική βεράντα και την πισίνα.
Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει επίσης ένα μπάνιο με ντουζιέρα και τρία υπνοδωμάτια, το ένα είναι το κύριο υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντουζιέρα, και τα άλλα δύο υπνοδωμάτια έχουν δύο μονά κρεβάτια το καθένα.
Ο πρώτος όροφος έχει τη δική του ιδιωτική είσοδο και περιλαμβάνει ένα ενιαίο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για κάθε δεινό σεφ να ετοιμάζει νόστιμα γεύματα.
Το σαλόνι ανοίγει σε μια ευρύχωρη βεράντα με ένα χαλαρωτικό καθιστικό, με θέα στο εντυπωσιακό τοπίο του βουνού και τη θάλασσα που απλώνεται ατελείωτα.
Υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια καθώς και ένα μπάνιο με μπανιέρα, που περιλαμβάνονται στη διάταξη αυτού του ορόφου. Ένα από τα υπνοδωμάτια είναι το κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντους, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο περιέχει 2 μονά κρεβάτια.
Ο όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος που περιβάλλεται από διάφορα δέντρα και λουλούδια προσφέρει μια ποικιλία από εγκαταστάσεις και σημεία για χαλάρωση.
Διαθέτει επίσης οικολογική και θερμαινόμενη πισίνα 25τμ, πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου και δύο υπαίθριες τραπεζαρίες, για να απολαμβάνουν όλοι γεύματα στο ύπαιθρο και οικογενειακές συγκεντρώσεις.
Σε ένα ήρεμο περιβάλλον που συνδυάζει θέα στο πράσινο και το μπλε, αυτή η εξαιρετική βίλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολυτελούς σπιτιού. Ένα γαλήνιο καταφύγιο για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ζωή ιδιωτικής ζωής μακριά από τον κόσμο!
ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-601
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
780345 - 26/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
257 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή