Μονοκατοικία βίλα Βάμος, Γαβαλοχώρι, Βάμος

ΒάμοςΒάμος
  • € 1.150.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Δύο πολυτελείς βίλες προς πώληση στον Αποκόρωνα. Καλώς ήρθατε σε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο που βρίσκεται σε ένα γοητευτικό χωριό στον Αποκόρωνα. Σκαρφαλωμένα σε ένα λόφο, αυτές οι δύο εκπληκτικές βίλες προσφέρουν εκπληκτική θέα στο κατάφυτο περιβάλλον και προσφέρουν μια ήρεμη απόδραση σε ένα παραδοσιακό χωριό.
Η πρώτη βίλα εκτείνεται σε 200τμ και διαθέτει δύο ορόφους, πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και ένα WC. Το ισόγειο διαθέτει ένα φωτεινό σαλόνι με άνετο τζάκι, μια κομψή τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC σχεδιασμένο για την άνεση των επισκεπτών. Έξω σας περιμένει ένας τεράστιος εξωτερικός χώρος 205τμ, με ιδιωτική πισίνα, ξύλινο κατάστρωμα με ξαπλώστρες, περιποιημένο κήπο με καταπράσινο γκαζόν και σκιερό καθιστικό με πέργκολα.
Η δεύτερη βίλα, επίσης εκτείνεται 200τμ, περιλαμβάνει τρεις ορόφους και προσφέρει πέντε πολυτελή υπνοδωμάτια, τέσσερα μοντέρνα μπάνια και ένα WC. Η παρθένα κουζίνα με ένα μεγάλο τραπέζι και το φιλόξενο lounge με το τζάκι δημιουργούν τους τέλειους χώρους για τη διασκέδαση των επισκεπτών. Όλα τα υπνοδωμάτια ανοίγουν σε μεγάλες βεράντες και μπαλκόνια, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή. Έξω, ο τεράστιος εξωτερικός χώρος διαθέτει ιδιωτική πισίνα, ξύλινο κατάστρωμα με ξαπλώστρες, καλοδιατηρημένο κήπο με περιποιημένο γκαζόν και σκιερό καθιστικό με πέργκολα.
Αυτές οι βίλες διαθέτουν εξαιρετική τοποθεσία και μοντέρνο εσωτερικό ντιζάιν, καθιστώντας τις μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με υψηλές προοπτικές εισοδήματος από ενοίκια. Και οι δύο βίλες είναι πλήρως επιπλωμένες με όμορφα έργα τέχνης, υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μοντέρνα έπιπλα από ξύλο τικ και εντυπωσιακό φωτισμό, εξασφαλίζοντας μια πολυτελή και άνετη εμπειρία διαβίωσης.
Οι υπέροχες βίλες είναι μια ιδανική τοποθεσία για άτομα που αναζητούν ιδιωτικότητα και ηρεμία καθώς και πολλές επιλογές εξερεύνησης προορισμών.
Το χωριό, γνωστό για τη γαλήνια ατμόσφαιρά του, προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό παραδοσιακής γοητείας και εκπληκτικού φυσικού περιβάλλοντος. Ανάμεσα σε γραφικά τοπία, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις τοπικές ανέσεις, τις όμορφες παραλίες και τα δημοφιλή αξιοθέατα.
Καθώς και τα δύο χρησιμοποιούνται ήδη ως επιτυχημένα ενοίκια διακοπών, επωφελούνται από άδεια ΕΟΤ και μπορούν να είναι η κερδοφόρα επιχείρησή σας στο διάσημο νησί της Κρήτης.
Με πανοραμική θέα, πολυτελείς ανέσεις και ένα γαλήνιο περιβάλλον στο χωριό, αυτή η ιδιοκτησία είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της χαλάρωσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ή να επενδύσετε σε αυτές τις απίστευτες βίλες που προσφέρουν μια πραγματική γεύση παραδείσου.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-995.
Ktimatoemporiki Real Estate,
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600,
email: info@ktimatoemporiki.gr,
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
780365 - 26/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (10 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή