Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Σταγείρων - ΑκάνθουΣταγείρων - Ακάνθου
  • € 550/μήνα
  • 65
  • 1
Περιγραφή
Αναζητάτε το ιδανικό σημείο για να φιλοξενήσετε την επιχείρησή σας; Αυτό το κατάστημα στο κέντρο της πόλης μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.
Βρίσκεται στον ημιυπόγειο όροφο ενός κτιρίου μεγάλης προβολής, στην καρδιά του κέντρου, στην περιοχή Ιερισσός Χαλκιδικής και αποτελεί το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Έχει εμβαδό 65 τετραγωνικά μέτρα με πολύ εύκολη πρόσβαση από όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης.

Πολύ κοντά σε συγκοινωνίες, την παραδοσιακή λαϊκή αγορά και το κέντρο της πόλης, το κατάστημα αυτό συνδυάζει την άνεση με την πρακτικότητα. Διαθέτει έναν ευρύχωρο χώρο, μία κουζίνα και ένα WC, καθώς και πλακάκια στο δάπεδο για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση. Η μεγάλη βιτρίνα με κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζει καλή μόνωση και φωτεινότητα στο εσωτερικό του χώρου, κάνοντας το περιβάλλον εργασίας πιο ευχάριστο.

Επιπλέον, η τοποθεσία του σε εμπορικό δρόμο και κοντά σε σημαντικές υπηρεσίες όπως τράπεζες, προσφέρει μεγάλη ευκολία και δυνατότητες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Με τιμή ενοικίασης μόλις €550, αυτό το ανακαινισμένο κατάστημα αναμένει να γίνει το νέο σπίτι της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας https://www.momentum-estate.com για να δείτε περισσότερα σχετικά με αυτή την μοναδική ευκαιρία και να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα για την επιχείρησή σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
780393 - 07/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή