Ρετιρέ Ακακιών 19, 151 25, Μαρούσι, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΑκακιών 19, 151 25, Μαρούσι
  • € 445.000
  • 4
  • 124
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-183 - Χαλάνδρι Πολύδροσο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 124 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2006 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 14 τ.μ., κήπο, τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 445.000 €
Εξαιρετικό ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα 124 τ.μ. σε καλοφτιαγμένη πολυκατοικία του 2006 στη καρδιά του Πολυδρόσου Χαλανδρίου, πλησίον Ρεματιάς, τοπικής αγοράς, σχολείων, πάρκων, τοπικής συγκοινωνίας, Αττικής οδού, Προαστιακού και λεωφόρου Πεντέλης.
Το ακίνητο αποτελείται από άνετο και φωτεινό σαλόνι με ξύλινο πάτωμα και τζάκι, πελώρια βεράντα με απεριόριστη θέα μέχρι τα Τουρκοβούνια και τη Πάρνηθα, ανεξάρτητη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε βοηθητικά βεραντάκια, ξύλινα δάπεδα και εντοιχισμένες μεγάλες ντουλάπες, , μπάνιο με μπανιέρα, wc και ένα επιπλέον χώρο γραφείου ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση!
Η πολυκατοικία είναι πολύ φροντισμένη, η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο και υπάρχει στο υπόγειο αποθήκη 14 τμ που αναλογεί στο διαμέρισμα, καθώς και μια θέση στάθμευσης με χώρο για δύο μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα και επιπλέον χώρο περιμετρικά για εξτρά αποθήκευση!
Το διαμέρισμα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν ηρεμία και ασφάλεια σε μια αμιγώς οικιστική και καταπράσινη ζώνη όπως είναι το Πολύδροσο!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-183 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
124 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 445.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή