Duplex 365 τμ, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 380.000
  • 5+
  • 365
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Καλωσορίσατε σε μια εντυπωσιακή κατοικία η οποία έχει τον δικό της αυτόνομο κήπο που προσφέρει έναν παράδεισο πολυτέλειας και άνεσης.
Από το υπόγειο ξεκινώντας, ανακαλύπτουμε ένα ευρύχωρο γκαράζ με μια μικρή κουζίνα και ένα δωμάτιο laundry, προσφέροντας πρακτικότητα και λειτουργικότητα στην καθημερινή ζωή. Με την ανάβαση στο ισόγειο, συναντάμε ένα αυτόνομο διαμέρισμα με ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια, δημιουργώντας έναν χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης.
Στον πρώτο όροφο, ανακαλύπτουμε το κύριο σαλόνι με τζάκι, την κουζίνα και το WC των επισκεπτών, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη περιβάλλουσα ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Καθώς ανεβαίνουμε στον δεύτερο όροφο, συναντάμε την κυρία κρεβατοκάμαρα με το δικό της μπάνιο και ντουλάπα, καθώς και άλλα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και ένα κοινό μπάνιο. Τέλος, υπάρχει μια σοφίτα με το δικό της μπαλκόνι. Το σπίτι προσφέρει επαρκή χώρο αποθήκευσης και διαθέτει ασανσέρ, προσφέροντας έναν πολυτελή και λειτουργικό τρόπο ζωής.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.

Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.

Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ

Επενδυτική Δύναμη: Το Πανόραμα διατηρεί υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον. Είναι μια αμιγώς οικιστική περιοχή μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και μονοκατοικιών, αποτέλεσμα της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας μέχρι πρόσφατα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02STQV - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
365 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή