Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Βύρωνας
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 1.166
  • 3+
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε έναν ολόκληρο κτίριο με συνολική έκταση 1166 τετραγωνικών μέτρων, σε στρατηγική τοποθεσία στα όρια των περιοχών Βύρωνα, Υμηττού και Δάφνης, μόλις 700 μέτρα από την ΠΥΡΚΑΛ. Αναπτυσσόμενο σε έξι επίπεδα, αυτή η ευέλικτη ιδιοκτησία αναλύεται ως εξής:
Υπόγειο: Ένας πολυχώρος 300 τ.μ. με τουαλέτες και αυλή.
Ισόγειο: Ένας μεγάλος χώρος 250 τ.μ. με τουαλέτες.
Ημιόροφος: Καλύπτοντας 120 τ.μ.
1ος όροφος: Ένας ενιαίος χώρος 256 τ.μ.
2ος όροφος: Περιλαμβάνοντας τρία ξεχωριστά διαμερίσματα (2x55 τ.μ. και 1x130 τ.μ.).
Roof Garden.
Αυτή η ιδιοκτησία προσφέρεται ιδανικά για διάφορες χρήσεις, όπως ξενοδοχείο, εμπορικό κατάστημα, επένδυση σε φοιτητική στέγαση, ακόμη και ως γηροκομείο ή διαγνωστικό κέντρο λόγω του ευρύ χώρου του. Ένα ασανσέρ παρέχει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα, συμπληρωμένο από ένα δεύτερο ανελκυστήρα βαρέων αγαθών, που συνδέει το ισόγειο με το υπόγειο.
Η αξιοποίηση αυτής της εξαιρετικής επενδυτικής ευκαιρίας είναι ακόμη πιο δελεαστική, καθώς προσφέρεται σε μια εξαιρετικά λογική τιμή.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

ΒΥΡΩΝΑΣ
Τοποθεσία: Ο Βύρωνας, που πήρε το όνομά του από τον Λόρδο Βύρωνα, τον Άγγλο ποιητή και Φιλέλληνα, βρίσκεται περίπου 3 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, και είναι πλαισιωμένος από το καταπράσινο λόφο του Υμηττού.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Βύρωνας είναι μια κεντρική μεσοαστική γειτονιά, όπου στεγάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις και το φημισμένο Θέατρο Βράχων, ένα δημοφιλές μέρος για καλοκαιρινές συναυλίες. Το μοναστήρι της Καισαριανής είναι μια πράσινη όαση για πεζοπορίες, πικνίκ και με εκπληκτική θέα της πόλης. Ο Βύρωνας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε μια ήσυχη γειτονιά, περιτριγυρισμένη από πράσινο, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη και τους αρτηριακούς δρόμους. Κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ και παιδικές χαρές.
Προσβασιμότητα: Δύο κύριες λεωφόροι, η Λεωφόρος Αλίμου-Κατεχάκη και η Λεωφόρος Μεσογείων, προσφέρουν πρόσβαση μέσα και έξω από την Αθήνα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 35 λεπτά, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Ο Βύρωνας είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και μια ανερχόμενη περιοχή που ενδιαφέρει τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UCXV - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.166 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Κεντρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή