Duplex, νέα, 104 τμ, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

Χαριλάου
  • € 260.000
  • 3
  • 104
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Στην καρδιά μιας υπέροχης γειτονιάς, πολύ κοντά στο πάρκο της Νέας Ελβετίας και με άμεση πρόσβαση στην έξοδο για τη Χαλκιδική και τον Περιφερειακό, βρίσκεται αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα δύο επιπέδων. Η υπό κατασκευή πολυκατοικία χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική αρχιτεκτονική της.

Στον τέταρτο όροφο και πρώτο επίπεδο του διαμερίσματος βρίσκεται η σαλοκουζίνα και το πρώτο μπάνιο. Από την εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον πέμπτο όροφο και δεύτερο επίπεδο όπου βρίσκονται τα δύο άνετα υπνοδωμάτια και το κύριο μπάνιο. Ένα ηλιόλουστο διαμέρισμα λόγω του ευνοϊκού προσανατολισμού, εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση και ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, συνθετικά θερμομονωτικά κουφώματα καθώς και θυροτηλεόραση και προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού.

Στην άνεση συμβάλλουν η θέση στάθμευσης και η αποθήκη 9τμ στο υπόγειο.

Μοναδική ευκαιρία για άνετη διαβίωση σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η περιοχή Χαριλάου βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Πρόκειται για μια δημοφιλή οικιστική περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τις καλοδιατηρημένες πολυκατοικίες, τους δεντρόφυτους δρόμους και την αφθονία των χώρων πρασίνου. Γνωστή επίσης για την πολυπολιτισμική της φύση, με ποικίλες κοινότητες και δραστηριότητες, προσφέρει επίσης μια ποικιλία από ανέσεις, όπως πολλά σχολεία και υποδομές, αλλά και πολλά εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για οικογένειες, φοιτητές και επαγγελματίες.

Προσβασιμότητα: Η Χαριλάου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, με άριστες διασυνδέσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και πολλά λεωφορεία να εξυπηρετούν την περιοχή. Κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης διέρχονται την περιοχή και προσφέρουν άμεση έξοδο στον Περιφερειακό και την Εθνική Οδό προς Χαλκιδική.

Επενδυτική Δύναμη: Στην περιοχή Χαριλάου, η ποικιλία των επιχειρήσεων, η πολυπολιτισμική φύση και αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτική κατοικία, ενθαρρύνουν και προσελκύουν συνεχώς επενδύσεις σε καταστήματα, κατοικίες ή υποδομές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02US6W
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή