Διαμέρισμα Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 1.250.000
  • 5+
  • 221
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα 5 υπνοδωματίων που βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Χώρας!
Με 4 μπάνια και 1 τουαλέτα επισκεπτών, αυτό το ακίνητο διαθέτει άφθονο χώρο και άνεση για μια μεγάλη οικογένεια ή για όσους απολαμβάνουν τη φιλοξενία επισκεπτών.
Εκτείνεται σε έναν ευρύχωρο χώρο 221 τ.μ. και προσφέρει πολύ χώρο για άνετη διαβίωση.
Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπαλκόνι, προσφέροντας όμορφη θέα και άφθονο φυσικό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν επίσης δύο επιπλέον μπαλκόνια στην κουζίνα και το σαλόνι που προσφέρουν επιπλέον εξωτερικό χώρο για να απολαύσετε το περιβάλλον. Tο διαμέρισμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο.
Το ανοιχτό σχέδιο του διαμερίσματος επιτρέπει τη ροή άφθονου φυσικού φωτός σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.
Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοκτησίας είναι ο επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο, ιδανικός για την τακτοποίηση των προσωπικών αντικειμένων και την κρυφή αποθήκευσή τους. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό χώρο πλυντηρίου που προσθέτει ευκολία στην καθημερινή ρουτίνα, καθιστώντας τις εργασίες πλυσίματος πιο εύκολες στη διαχείριση, και ξεχωριστό σύστημα θέρμανσης που μπορεί να ελέγχεται ανεξάρτητα σε κάθε δωμάτιο. Χώροι στάθμευσης και μονάδα αποθήκευσης στο υπόγειο περιλαμβάνονται επίσης για να παρέχουν ασφάλεια στους κατοίκους. Mόλις 50μ απο την θάλασσα, αυτό το καταπληκτικο διαμέρισμα προσφέρει άνεση και ευκολία σε όλους τους τομείς.
Με ολοκλήρωση προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2024, είναι η τέλεια στιγμή να αποκτήσετε αυτή τη μοντέρνα και πολυτελή ιδιοκτησία.
Η Νέα Χώρα είναι γνωστή για το γραφικό της περιβάλλον, με όμορφες παραλίες, παραδοσιακές ταβέρνες και γραφικά σοκάκια. Απολαύστε ένα χαλαρό τρόπο ζωής σε αυτήν την αναζητούμενη γειτονιά, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και να απολαύσετε νόστιμα θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6901.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
780596 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
221 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή