Ρετιρέ Φάληρο - Ιπποκράτειο, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 330.000
  • 5+
  • 160
  • 3
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 7ος, στην περιοχή: Φάληρο - Ιπποκράτειο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 160 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 wc, 2 κουζίνα/ες, 2 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1978. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηχομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Θάλασσα, Παραλία, Σχολείο, Super Market, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λευκός πύργος, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Θάλασσα, Βουνό και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Ρετιρέ, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €330.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
780660 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή