Duplex Κολοκοτρώνη, 3, Κέντρο, Ευκαρπία

ΕυκαρπίαΚολοκοτρώνη, 3
  • € 145.000
  • 3
  • 100
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελή μεζονέτα που ολοκληρώθηκε το 2023 με δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ευρύχωρο μπάνιο - ένα σε κάθε όροφο -, σύγχρονη κουζίνα που δύναται να γίνει εντελώς ξεχωριστό δωμάτιο με εγκατεστημένη εντοιχιζόμενη καινούργiα κουζίνα PITSOS. Ζεστό ευήλιο τετραγωνισμένο σαλόνι, Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης αερίου, κουφώματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης με σίτες και πλήρης μόνωση (10 εκ. ) όλου του κελύφους περιμετρικά της μεζονέτας, που το καθιστά ιδιαίτερα οικονομικό όσον αφορά τις ανάγκες θέρμανσης/ψύξης. Το λούζει το φως από τις 11. 00 μέχρι τη δύση. Oλα τα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας όχι εργολαβικά. Ενδεικτικά μπριζοδιακόπτες Schneider electric, πλακάκια Ισπανίας, μίκτες μπάνιου/κουζίνας Ιταλικοί. Προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματιστικών. Οι φωτογραφίες που παρατίθενται είναι ακριβείς στα υλικά και τα χρώματα ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα έπιπλα.
Στα συν ο μικρός κήπος ιδιωτικής χρήσης που μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα πράσινο σημείο συναντήσεων και χαλάρωσης της οικογένειας.
Στην περιοχή σε απόσταση 5 ' με τα πόδια υπάρχουν μαγαζιά, σχολείο, λαϊκή αγορά και το Υπερμάρκετ του Σκλαβενίτη σε απόσταση 3 ' με το αυτοκίνητο. Ήσυχη γειτονιά με απεριόριστο παρκινγκ και ανοιχτωσιά με πάρκο και δέντρα μπροστά. 92 τ. μ καθαρά
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6231513 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης