Duplex Κρανίδι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΚρανίδι
  • € 480.000
  • 4
  • 136
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Η μεζονέτα καλύπτει 136 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Βρίσκεται σε οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων με όμορφο κήπο, και η μεζονέτα είναι διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα.
Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με μπάνιο en-suite, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ένα κοινόχρηστο μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στον κήπο και προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Ο επάνω όροφος περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με μεγάλες βεράντες που προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.
Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει εγκαταστάσεις BBQ και χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Η μεζονέτα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη. Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις διακοπών. Επιπλέον, βρίσκεται σε μικρή απόσταση οδήγησης από δημοφιλείς παραλίες και τα κοντινά νησιά όπως η Σπέτσες, η Ύδρα και ο Πόρος.
Επιπλέον, η κοντινή απόσταση του ακινήτου από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Ναύπλιο, Επίδαυρος, Μυκήνες και το Λεωνίδιο προσθέτει ευκαιρίες για πολιτιστική εξερεύνηση δίπλα στην παραθαλάσσια απόλαυση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
477152 - 16/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
136 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή