Duplex Παπά Ξενάκη Νίκου 36, Χίος 82132, Πόλη Χίου, Χίος

ΧίοςΠαπά Ξενάκη Νίκου 36, Χίος 82132
  • € 180.000
  • 3
  • 170
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση βρίσκεται μια ανακαινισμένη μεζονέτα στον παραδοσιακό οικισμό Αγίου Γεωργίου Συκούση στην περιοχή Καμποχώρια της Χίου. Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 170 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Ο χώρος διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα και περιλαμβάνει μία κουζίνα και ένα σαλόνι. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 145 τ.μ.

Η μεζονέτα είναι πλήρως ανακαινισμένη και είναι σε άριστη κατάσταση. Έχει ανακαινισθεί το 2007 και διαθέτει εσωτερική σκάλα για την εύκολη μετάβαση μεταξύ των επιπέδων. Επιπλωμένο και εξοπλισμένο με οικιακές συσκευές, προσφέρει όλες τις ανέσεις για άμεση κατοίκηση. Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν κλιματισμό και η θέρμανση γίνεται μέσω αυτόνομου συστήματος με ρεύμα. Επιπλέον, περιλαμβάνει ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό.

Στα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται μια βεράντα με θέα και προσανατολισμό προς τη βορειοδυτική κατεύθυνση. Η μεζονέτα εντάσσεται σε οικιστική ζώνη και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού οικισμού.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, με την απόσταση από το αεροδρόμιο να ανέρχεται σε 9 χιλιόμετρα. Η μεζονέτα προσφέρει ένα μοναδικό και γοητευτικό σπίτι σε μια πανέμορφη περιοχή της Χίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
30362 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1922
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή