Δυάρι Κυψέλη, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

ΚυψέληΚυψέλη
  • € 175.000
  • 3
  • 86
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Στην περιοχή της Κυψέλης - Άνω Κυψέλη, διατίθεται προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα στον 1ο όροφο, με εμβαδόν 86τμ. Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε μια ιδανική τοποθεσία. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, μια κουζίνα και ένα ευρύχωρο σαλόνι, ενώ η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο εξασφαλίζει την άνεση σας κατά τους χειμερινούς μήνες. Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί το 2001 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διαθέτει πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως τέντες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, κήπο, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και συναγερμό, νυχτερινό και τριφασικό ρεύμα.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση ή για διαμονή, προσφέροντας υψηλή ποιότητα διαβίωσης σε ανταγωνιστική τιμή. Η τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, πλατεία, super market στο κέντρο της πόλης σε ήσυχη γειτονιά. Με απόσταση μόλις 600 μέτρα από την πλατεια Κανάρη μόλις 8 λεπτά με τα πόδια, επίσης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την στάση "Βικτώρια" της γραμμής 1, μόλις 6 λεπτά με τρόλεϊ ή λεωφορείο από την πλατεία Κυψέλης. Αυτή η κοντινή σύνδεση με τη μαζική μεταφορά εξασφαλίζει άνετη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τις γύρω περιοχές, καθιστώντας τη θέση αυτή ιδανική για όσους εργάζονται ή σπουδάζουν στο κέντρο, αλλά προτιμούν να ζουν σε μια ήσυχη και προνομιακή περιοχή. Τέλος από την Κυψέλη πρόκειται να διέλθει η μελλοντική γραμμή 4 του Μετρό.
Τιμή €175.000. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να δείτε το ακίνητο, επικοινωνήστε με την KW Cosmos στο τηλέφωνο: 2121073000 ή στείλτε email στο kwcosmos@kwgreece.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
780169 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή