Μονοκατοικία βίλα 580 τμ, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 1.190.000
  • 5+
  • 580
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 13112 - Χανιά Λενταριανά ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 580 τ.μ. σε οικόπεδο 540 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 7 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.190.000 € Μοναδική βίλα προς πώληση στα Λενταριανά με ευρύχωρη πισίνα στην είσοδο με άνετες ξαπλώστρες. Καλώς ήρθατε σε αυτή τη μοναδική βίλα 580τ.μ που βρίσκεται στην εκπληκτική τοποθεσία των Λενταριανών Χανίων. Αυτό το υπέροχο σπίτι προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης και ηρεμίας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, εξασφαλίζοντας ένα χαλαρό και ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης.
Η βίλα στο ισόγειο και από την κεντρική είσοδό της διαθέτει μια καλά σχεδιασμένη κουζίνα, ένα ευρύχωρο σαλόνι και μια ευχάριστη τραπεζαρία, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή να απολαύσετε ποιοτικό οικογενειακό χρόνο. Κατεβαίνοντας στο υπόγειο μέσω της εσωτερικής σκάλας, μπορείς να βρεις ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο γυμναστηρίου με δικό του ξεχωριστό μπάνιο, αποθήκες για αποθήκευση, ξεχωριστό υπνοδωματιο για χρήση από εσωτερική βοηθό και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Έπειτα ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο βρίσκουμε 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο το καθένα και ένα τεράστιο μπαλκόνι στην μπροστινή πλευρά της κατοικίας.Στο χώρο του υπογείου υπάρχει χώρος πλήρως εξοπλισμένος με μπιλιάρδο και αρκετά άλλα παιχνίδια. Αυτή η βίλα διαθέτει συνολικά έξι άνετα υπνοδωμάτια, παρέχοντας άφθονο χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Τα Λενταριάνα είναι ένα γραφικό μέρος των Χανίων, γνωστό για το ήσυχο περιβάλλον και τη μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα. Το μέρος διαθέτει μια δεμένη κοινότητα και εκτιμάται για την ηρεμία του, καθιστώντας το μια εξαιρετική τοποθεσία για όσους εκτιμούν την ιδιωτικότητα και την απομόνωση. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινο τοπίο, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για απολαυστικούς περιπάτους και την ευκαιρία να συνδεθείτε με τη φύση.

Συνοπτικά, αυτη η βίλα στα Λενταριάνα προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία να αγοράσετε ένα υπέροχο ακίνητο σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά. Με τους καλοσχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους, τον υπέροχο κήπο και τη βολική τοποθεσία, αυτό το σπίτι εξασφαλίζει έναν άνετο και γαλήνιο τρόπο ζωής.
Η γειτονιά των Λενταριανών βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης των Χανίων αλλά σε ένα ήρεμο περιβάλλον.
Η πόλη των Χανίων είναι χτισμένη στην περιοχή της Μινωικής Κυδωνίας, στο τέλος του ομώνυμου κόλπου μεταξύ των χερσονήσου του Ακρωτηρίου και της Ονίχας. Ήταν η πρώην πρωτεύουσα της Κρήτης (από το 1847 έως το 1972). Σήμερα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού.
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13112 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
580 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή