Δυάρι Πλάκα, Πλάκα, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο ΑθήναςΠλάκα
  • € 720.000
  • 3
  • 125
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 271 - Ιστορικό Κέντρο Πλάκα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 125 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από μετρό 250 μέτρα - Τιμή: 720.000 €
\r

Αυτό το ανακαινισμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 125 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και 2 μπάνια. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2002 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο.

Απολαύστε μια υπέροχη θέα στον ανοιχτό ορίζοντα από τα μεγάλα παράθυρα με κουφώματα αλουμινίου και ξύλινα πατώματα που δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει ασφάλεια και η εντοιχισμένη ντουλάπα σας δίνει τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, αποθήκη και τζάκι για να απολαύσετε ζεστές βραδιές στο σαλόνι. Επιπλέον, διαθέτει A/C, συναγερμό και ηλεκτρικές συσκευές για να κάνετε την καθημερινότητά σας άνετη και εύκολη.

Απολαύστε τον καφέ ή το γεύμα σας στο μπαλκόνι 10 τ.μ. και απολαύστε την ηρεμία και την γαλήνη της γειτονιάς. Η τοποθεσία είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 250 μέτρα από το μετρό και 380 μέτρα από τη στάση Ακρόπολης. Επιπλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Πλάκας και σε διάφορα αξιοθέατα, μαγαζιά και καφέ για να απολαύσετε την πόλη με όλες τις ανέσεις
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
271 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή