Γκαρσονιέρα 18 τμ, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 80.000
  • 1
  • 18
  • 1
Περιγραφή
Σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική παραλία του Ρεθύμνου και τα καταγάλανα νερά της, το Urban Beach Sea είναι ο ιδανικός χώρος για χαλαρωτικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα.
Σε απόσταση αναπνοής από την ομαλή, αμμώδη παραλία και πολύ κοντά στο γοητευτικό, ιστορικό κέντρο της πόλης, το Urban Beach Sea βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία. Με μοντέρνα, φωτεινή και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, αυτό το στούντιο είναι ιδανικό για ζευγάρια, σόλο ταξιδιώτες ή ψηφιακούς νομάδες που αναζητούν ευκολία και άνεση.
Ο κύριος χώρος καθιστικού περιλαμβάνει μια πλήρως λειτουργική κουζίνα, ενώ το μικρό καθιστικό οδηγεί στο ηλιόλουστο μπαλκόνι με θέα τη νότια Κρήτη και τους λόφους του Ρεθύμνου. Είναι ιδανικό για ξεκούραση και αναζωογόνηση κάτω από τον ευχάριστο, πρωινό ήλιο και για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια των ζεστών, καλοκαιρινών βραδιών. Το queen-size κρεβάτι, με στρώμα εξαιρετικής ποιότητας, ολοκληρώνει το εσωτερικό, υποσχόμενο ξεκούραστο ύπνο για να αναζωογονήσει σώμα και ψυχή από την κούραση των καλοκαιρινών εκδρομών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6233059 - 02/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
18 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή