Τριάρι νέο, τρίτος όροφος, Άνω Μελίσσια, Μελίσσια

Μελίσσια
  • € 490.000
  • 4
  • 108
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Υπό κατασκευή μοναδικό ρετιρέ (108 m2) υψηλής αισθητικής και σύγχρονων ανέσεων, με εκπληκτική θέα στην Αττική και την Πεντέλη.
Η μοντέρνα διαρρύθμιση ιδανική για οικογένειες, περιλαμβάνει σαλόνι με ενιαία κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Τα μεγάλα ανοίγματα οδηγούν σε παραμετρικά μπαλκόνια προσφέροντας εκπληκτική θέα, επεκτείνοντας έτσι τον χώρο διαβίωσης και στους εξωτερικούς χώρους.
Η κατασκευή θα προσφέρει, επίσης, ενεργειακή κλάση Α+ και παραδίδεται εξοπλισμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας, όπως ιταλική κουζίνα, δάπεδα από μασίφ ξύλο, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση, ενεργειακό τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ενεργειακά τζάμια και σίτες αλουμινίου, θερμοπρόσοψη, προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού και φωτοβολταϊκά πάνελ.
Το διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης με σύστημα φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
Επιπλέον, βρίσκεται σε μόλις 3 λεπτά από την αγορά και μέσα μαζικής μεταφοράς!
Ένα δυσεύρετο ακίνητο για αυτούς που εκτιμούν την ποιότητα ζωής ή αναζητούν μια καλή επένδυση!

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόκα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια.
Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TPVI
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή