Γκαρσονιέρα νέο, τέταρτος όροφος, Τσαλαβούτα, Περιστέρι

Περιστέρι
  • € 170.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Το όνειρο σας είναι να έχετε παντού γρήγορη και άμεση πρόσβαση χωρίς ταλαιπωρία; Τότε αυτό είναι σίγουρα το κατάλληλο για εσάς διαμέρισμα. Σε μόλις 2 λεπτά με τα πόδια είστε στη στάση μετρό "Άγιος Αντώνιος", καθώς και στην αγορά του Περιστερίου.
Αυτό το υπό κατασκευή ζεστό διαμέρισμα του 4ου ορόφου μιας 7ώροφης πολυκατοικίας είναι 52 τ.μ. και διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με ντουλάπες, ένα μπάνιο με έπιπλα και είδη υγιεινής και μία φωτεινή σαλονοκουζίνα με τα ντουλάπια της. Το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από άριστης ποιότητας υλικά, που σε συνδυασμό με τα ζεστά χρώματα, αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική του.
Το κύριο μπαλκόνι είναι μεγάλο, περίπου 15 τ.μ. και είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Η θέση στάθμευσης και ο ατομικός λέβητας αποτελούν πλεονεκτήματα του ακινήτου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2025.

Το Περιστέρι απέχει 4,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το κέντρο της Αθήνας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής. Συνορεύει με την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι, το Αιγάλεω και την Ανθούπολη.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Περιστέρι έχει ακόμα τη ζεστασιά της παλιάς γειτονιάς, και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κεντρικό σημείο όλης της Αττικής. Μερικά από τα πράγματα που κάνουν την περιοχή μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για εύρεση κατοικίας είναι το Άλσος Περιστερίου, ένας καταπράσινος παράδεισος, ιδανικός για χαλαρούς περιπάτους κάτω από τη σκιά των πανύψηλων δέντρων του. Η πόλη του Περιστερίου τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πολύ με αποτέλεσμα να γίνει στέκι πολλών που το επισκέπτονται και από διαφορετικές περιοχές για νυχτερινή διασκέδαση καθώς παρέχει μια πληθώρα από καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ. Επιπλέον, διαθέτοντας μία από τις πιο ζωντανές αγορές, το Περιστέρι ξεχωρίζει από το ευρύ φάσμα εμπορικών μαγαζιών που διαθέτει με καρδιά τον περιώνυμο πεζόδρομο Περιστερίου. Τέλος, η πόλη παρέχει πολλά σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολιτιστικά κέντρα που την καθιστούν κατάλληλη τόσο για οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά.
Προσβασιμότητα: Οι τρεις διαφορετικοί σταθμοί του Μετρό που διαθέτει η πόλη (Άγιος Αντώνιος, Περιστέρι και Ανθούπολη) κάνουν εύκολη και σύντομη την πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας.

Επενδυτική Δυναμική: Λόγω της κοντινής του απόστασης από το κέντρο της Αθήνας και τα υπόλοιπα Δυτικά προάστια καθώς και από την ανάπτυξη που έχει τα τελευταία χρόνια, το Περιστέρι έχει γίνει ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας καθώς οι τιμές των ακινήτων είναι ευνοϊκές προσφέροντας μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UY4M - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
52 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή