Duplex 285 τμ, Λαλιώτης, Σικυώνα

Σικυώνα
  • € 420.000
  • 3
  • 285
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση μονοκατοικία στο Κιάτο, σε εξαιρετική τοποθεσία! Η κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα και σοφίτα, προσφέροντας συνολικά 285 τετραγωνικά μέτρα άνετου και πολυτελούς χώρου. Το ισόγειο, το πρώτο όροφο και το υπόγειο κάθε ένα έχει επιφάνεια 75 τμ, ενώ η σοφίτα φτάνει τα 60 τμ.
Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων με πέτρινη μάντρα και περιβάλλεται από φυσική ομορφιά. Εξοπλισμένη με τριπλά τζάμια αλεξίσφαιρα, ιταλικά πορσελανάτα πλακάκια και τζάκι από πεντελικό μάρμαρο για ζεστές βραδιές. Η αυλή διαθέτει δεξαμενή νερού, εκκλησάκι και πρόσβαση σε πόσιμο νερό από τη λίμνη Στυμφαλία.
Στην αυλή υπάρχουν ο χειροποίητος φούρνος και τα οπωροφόρα δέντρα που προσφέρουν επιπλέον ανέσεις. Μόλις 10 λεπτά μακριά από το κέντρο του Κιάτου. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν παραδοσιακό και πολυτελή τρόπο ζωής.
Το Κιάτο είναι μια πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή στην περιοχή της Πελοποννήσου. Με έντονη παρουσία ιστορίας και πολιτισμού, το Κιάτο προσφέρει εκπληκτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως κολύμβηση, θαλάσσια σπορ, εξερεύνηση αρχαιολογικών χώρων και περιηγήσεις σε γραφικά χωριά και φυσικά τοπία. Με εύκολη πρόσβαση σε σημαντικούς προορισμούς της Πελοποννήσου και με το γνωστό ελληνικό φιλόξενο πνεύμα, το Κιάτο είναι ένας ιδανικός προορισμός για ξεκούραστες διακοπές και εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 3, Εμβαδόν: 285 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1992, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Σοφίτα, Φωτεινό, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
421092 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
285 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή