Ρετιρέ Κουκάκι - Παιδική Χαρά, Κουκάκι - Παιδική Χαρά, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - ΜακρυγιάννηΚουκάκι - Παιδική Χαρά
  • € 465.000
  • 4
  • 105
  • 2
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S295 - Κουκάκι - Μακρυγιάννη Κουκάκι - Παιδική Χαρά Παιδική Χαρά ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 28000 μέτρα απόσταση από μετρό 700 μέτρα - Τιμή: 465.000 € Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στο Κουκάκι προσφέρει έναν πλούτο από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και είναι ένας ιδανικός χώρος για κάποιον που επιθυμεί την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση, καθώς και αποκλειστική πρόσβαση σε μια εκπληκτική ταράτσα. Ας δούμε για ποιον αυτό το διαμέρισμα θα μπορούσε να είναι ιδανικό:
Οικογένεια: Για μια οικογένεια που επιθυμεί έναν όμορφο χώρο με 3 υπνοδωμάτια για τα παιδιά και εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους όπως το καθιστικό και η τραπεζαρία. Η ενεργειακή απόδοση της κατοικίας και η πρόσβαση σε πάρκινγκ και αποθήκη την καθιστούν πρακτική και λειτουργική για μια οικογένεια.
Φίλοι που αγαπούν την κοινωνική ζωή: Για μια παρέα φίλων που αναζητά έναν εντυπωσιακό χώρο για συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η άνετη κατοικία και η όμορφη ταράτσα προσφέρουν τον ιδανικό χώρο για διασκέδαση.
Εργαζόμενοι επαγγελματίες: Για επαγγελματίες που επιθυμούν έναν σύγχρονο χώρο διαμονής με εύκολη πρόσβαση σε πολλές περιοχές της πόλης, καθώς και τις σύγχρονες ανέσεις όπως την αντλία θερμότητας και τον ταχυφορτιστή ηλεκτρικού οχήματος.
Με πανοραμική θέα στο βουνό και τη θάλασσα, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο ζωής για όσους επιθυμούν την απόλυτη αστική εμπειρία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S295 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 465.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή