Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, Νίκαια

Νίκαια
  • € 90.000
  • 3
  • 57
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Η Smart Realty έχει τη χαρά να σας προσφέρει ένα όμορφο οροφοδιαμέρισμα στην καρδιά της Νίκαιας, μιας ζωντανής και εξελισσόμενης περιοχής με άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες και αγορά.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο επί προσόψεως κτιρίου, προσφέροντας απλετη φυσική φωτεινότητα. Αν και απουσιάζει το ασανσέρ, η βολική τοποθεσία του αντισταθμίζει αυτή την μικρή δυσκολία.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 57 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από έναν φωτεινό και λειτουργικό χώρο καθιστικού/κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μία αποθήκη 6 τετραγωνικών μέτρων.

Το ακίνητο ανακαινίστηκε το 2024 με ποιοτικά υλικά και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να επιθυμήσει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης. Αλουμίνια, διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολλά προσφέρουν εξαιρετική μόνωση και ασφάλεια. Το δάπεδο αποτελείται από όμορφα πλακάκια, ενώ οι νέες ντουλάπες στις κρεββατοκάμαρες, στην κουζίνα και το μπάνιο βελτιώνουν την οργάνωση του χώρου.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει αυτονομία πετρελαίου, ανακαινισμένη κουζίνα με καινούριο απορροφητήρα, νέα τουαλέτα και ανανεωμένα υδραυλικά και ηλεκτρικά. Ένας ηλιακός στην ταράτσα εξασφαλίζει οικονομία στα ενεργειακά έξοδα με ζεστο νερό, ενώ το κλιματιστικό στο σαλόνι διασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τέλος, ο κρυφός φωτισμός στη σαλονοκουζίνα προσθέτει μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας.

Αναζητάτε μια οικία που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και κεντρική τοποθεσία; Αυτό το μικρό οροφοδιαμέρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6234723 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
57 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή