Duplex Χαλάνδρι, Άνω Πάτημα, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 790.000
  • 5
  • 340
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Παρουσιάζουμε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 336 τ.μ. στο Χαλάνδρι με υπέροχο σχεδιασμό και ποιοτικής κατασκευή, σε οικόπεδο 230τ.μ. Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, προσφέροντας άνεση, ζεστασιά, και πολυτέλεια σε όλους τους χώρους σε μοντέρνο ύφος υψηλής αισθητικής, θαυμάσια θέα μεχρι και τη θάλασσα και ευνοϊκό Νοτιοανατολικό προσανατολισμό, επιτρέποντας το φως του ηλιου να λουζει όλο το σπίτι όλη μέρα απο τα μεγάλα ανοίγατα ασφαλούς κατασκευής .
Η εξωτερική εμφάνιση ενισχύεται με επένδυση από πέτρα υψηλής αισθητικής σε γκρι απόχρωση και σε συνδυασμό με τα μοντέρνα στοιχεία τονίζουν την αρχιτεκτονική του ακινήτου. . Ο κήπος διαθέτει φυσικό γκαζόν και αυτόματο πότισμα, σύστημα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας εντός και εκτός, αισθητήρες κίνησης περιμετρικά του κήπου. Στο εσωτερικό όλο το σπίτι είναι ντυμένο με εντυπωσιακά δρύινα πατώματα με ηχομονωτικό υλικό, κρυφούς φωτισμούς led σε όλους τους χώρους για να τονίζει την κάθε λεπτομέρεια του χώρου, κουφώματα Etem σειρά 50 με τριπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά LEGRAND valena, ενεργειακό τζάκι και σόμπα, ενεργειακή μόνωση με περλίτη και πετροβάμβακα, σύστημα ψύξης/θέρμανσης με αντλία θερμότητας LG Therma V P32, έξυπνα συστήματα φωτισμού με φωτοκύτταρο σε όλα τα μπάνια και στο garage και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Διαρρύθμιση χώρου:

Μπαίνοντας από την κυρία είσοδο στο ισόγειο 80τμ., την παράσταση κλέβει το σαλόνι με το διπλό ύψος, η ζεστασιά του χώρου και η υψηλή αισθητική του με το ενεργειακό τζάκι κοντά στο σαλόνι και στην μεγάλη τζαμαρία με θέα προς τον κήπο. Η μοντέρνα κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με τις ηλεκτρικές συσκευές είναι open plan με την τραπεζαρία και το σαλόνι καθώς κάθε σημείο του σπιτιού είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το άλλο, επίσης τόσο από το σαλόνι όσο και από την τραπεζαρία έχεις πρόσβαση στον κήπο, στον χώρο υπάρχει επίσης 1 WC και μια γκαρνταρόμπα.
Στολίδι της κατοικίας είναι η ξύλινη σκάλα με το μεγάλο παράθυρο να φωτίζεται από το το φυσικό φως, επίσης το ασανσέρ επισκέπτεται όλους τους ορόφους της κατοικίας.
Ανεβαίνοντας στον 1ο οροφο 42τμ., συναντάμε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο που βλέπει από το εσωτερικό μπαλκόνι το σαλόνι και από τα περιμετρικά παράθυρα έχει θέα μέχρι την θάλασσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή TV room/home cinema.
Στον 2ο όροφο 68τμ., βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια, το 1 master en suite. Και ένα ακόμη μπάνιο που εξυπηρετεί τα άλλα 2 δωμάτια. Όλα τα δωμάτια έχουν μεγάλες ντουλάπες με εσωτερικό φως, μπαλκόνι και παράθυρο. Είναι έξυπνα κατασκευασμένο ώστε το φως να έρχεται από την Ανατολή μέχρι την Δύση.
Στο Υπόγειο, 133τμ.,εκ των οποίων τα 73τμ είναι κλειστός χώρος πάρκινγκ για 2-3 θέσεις στάθμευσης με προ εγκατάσταση ηλεκτρικής φόρτισης και τα 43τμ βρίσκεται ένας χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητος /ξενώνας/playroom/διαμέρισμα καθώς διαθέτει παράθυρα που ανοίγουν , εγκατάσταση κουζίνας, μπάνιο και είναι απόλυτα λειτουργικός για κάθε χρήση, στο υπόγειο επίσης βρίσκεται και το control room με καταγραφικό υλικό.
Η τοποθεσία είναι ενδεικτική. - Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α
Τιμή: €790.000.
Realblue, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983863400, email: info@realblue.gr, website: www.realblue.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
784642 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 790.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή