Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Πολύγωνο - ΤουρκοβούνιαΠριγκιποννήσων
  • € 109.500
  • 780
Περιγραφή
[Τηλεφωνικές Κλήσεις: 10:00-13:00 & 18:00-20:00]

Ευκαιρία-Πωλούνται από Ιδιοκτήτη τα παρακάτω 3 ακίνητα Μαζί:

- Άλσος Δικαστηρίων: 3,5αρι ανακαινισμένο και επιπλωμένο.
- ΗΣΑΠ Άγιος Νικόλαος: Νεόδμητο Στούντιο (2010).
- Καλάβρυτα-Μέγα Σπήλαιο: Έκταση με θέα βουνό-θάλασσα.

Όλα τα νόμιμα έγγραφα διαθέσιμα, όπως και φωτογραφίες και των 3 ακινήτων.
Η Τιμή Ευκαιρίας που αναγράφεται είναι στο σύνολο, και για τα 3 Ακίνητα.
Στην ουσία η Έκταση στα Καλάβρυτα δίδεται δωρεάν με την αγορά των 2 Ακινήτων στην Αθήνα.
Παράκληση λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου: να επικοινωνήσουν μόνο σοβαρά ενδιαφερόμενοι παρακαλώ.

Αναλυτικά:

1.
Πλήρως ανακαινισμένο (τα πάντα καινούρια) κι έτοιμο προς χρήση, επιπλωμένο 3,5αρι σε εξαιρετικό σημείο στου Γκύζη, δίπλα στο Άλσος των Δικαστηρίων της Ευελπίδων, μια ανάσα από την Πλατεία Γκύζη και τους 2 μελλοντικούς Σταθμούς Μετρό σε Μουστοξύδη και Ευελπίδων.
Εμβαδόν περί τα 88τμ μικτής χρήσης (75τμ πολύ άνετο 3,5αρι με άριστη διαρρύθμιση-εκμετάλλευση χώρων και με δυνατότητα να χωριστεί ένα μεγάλο δωμάτιο σε 2 μικρότερα και να γίνει 4αρι συν επιπλέον 12τμ-15τμ στεγασμένη και μονωμένη αυλή αποκλειστικής πρόσβασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυλή ή ως αποθηκευτικός χώρος).
Με 2 εισόδους (μία από την πολυκατοικία και μία ανεξάρτητη δική του - μπορεί να χωριστεί και σε 2 μικρότερα διαμερίσματα ή γραφεία) και πρόσοψη 6,5 μέτρα.
Διαμπερές, σε πολύ ήσυχη και ασφαλή γειτονιά και επίπεδο φαρδύ δρόμο, με κεντρική θέρμανση, δίχως όμως κοινόχρηστα βάσει συμβολαίου.
Είναι πλήρως και ριζικά ανακαινισμένο εξαρχής σε όλα τα επίπεδα (η ανακαίνιση τελείωσε τέλη του 2021, έκτοτε δεν έχει κατοικηθεί και είναι όλα καινούρια: νέες υδραυλικές-ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, 2 πόρτες τριπλής θωράκισης, έξτρα εξώπορτα ασφαλείας, καινούριο πολυτελές μπάνιο με παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο με διπλό τζάμι αμμοβολής και σίτα, νέα μεγάλη κουζίνα με πολλά ντουλάπια, ψηλά παράθυρα με ενεργειακά κουφώματα με σταθερές-κινούμενες σίτες και διπλά τζάμια σε όλο το σπίτι, μικρό δωμάτιο-βεστιάριο, a/c, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές κλπ). Είναι ανεξάρτητο και ηλιόλουστο ημιϊσόγειο (κατεβαίνουμε 2 σκαλάκια) με πολλά παράθυρα και τέντες στην πρόσοψη, έτοιμο προς χρήση, ιδανικό τόσο για επαγγελματική στέγη όσο και για κατοικία. Ιδανικό για εκμετάλλευση. Δυνατότητα να δοθεί ως έχει, όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες με εξοπλισμό-έπιπλα-a/c-ηλεκτρικές συσκευές.

2.
Ολοκαίνουρια Κατοικία που τώρα θα κατοικηθεί για πρώτη φορά.
Νεόδμητο Στούντιο με αρχικά συμβόλαια του 2010 που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου από την κατασκευή του.
Εμβαδόν περί τα 47τμ μικτής χρήσης (35τμ ενιαίος χώρος κατοικίας βάσει συμβολαίου συν στεγασμένος κοινόχρηστος χώρος 10-15τμ περίπου που μπορεί να χρησιμεύσει ως αυλή, σε άπλωμα ρούχων κλπ).
Βρίσκεται κάτω από την πιλοτή της πολυκατοικίας (ημιυπόγειο) και είναι σε άριστη δομική κατάσταση, δίχως υγρασίες. Πρόκειται για πλήρως τακτοποιημένη, δίχως βάρη και αυθαιρεσίες και καθόλα νόμιμη οριζόντια ιδιοκτησία-κατοικία με ποσοστό συνιδιοκτησίας εξ αδιαιρέτου επί του οικοπέδου του κτηρίου είκοσι χιλιοστά (20/1000). Είναι πολύ ήσυχο, σχεδόν σαν μονοκατοικία, έχει πλήρη ιδιωτικότητα, ανεξάρτητη δική του είσοδο και βρίσκεται σε μία από τις ελάχιστες καινούριες πολυκατοικίες της περιοχής κοντά στο Μετρό Αγίου Νικολάου.
Με παράθυρο αλουμινίου-διπλό τζάμι και δίχως κοινόχρηστα.
Στο στούντιο αυτή τη στιγμή εκτελούνται κάποιες τελευταίες εργασίες ολοκλήρωσης, καθώς ένα τμήμα του βρισκόταν σε ημιτελή κατάσταση μέχρι πρότινος. Το ακίνητο παραδίδεται στον τυχερό αγοραστή ολοκαίνουριο, πλήρως ολοκληρωμένο και ανακαινισμένο, ώστε να κατοικηθεί για πρώτη φορά. Απολύτως ελεύθερη η χρήση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης (πχ γραφείο). Ουδείς περιορισμός στον κανονισμό της πολυκατοικίας. Ιδανικό για εκμετάλλευση καθώς μπορεί να νοικιαστεί αμέσως με εξαιρετική απόδοση.


3.
Καλάβρυτα-Μέγα Σπήλαιο: Σε υψόμετρο 830 μέτρων, κοντά στη Ζαχλωρού και το Τρενάκι του Οδοντωτού, Έκταση 630τμ. λίγα μόλις μέτρα από τη βασική οδική αρτηρία Πούντα-Καλαβρύτων. Στο χωριό Καλυβίτης (αμέσως μετά από Άνω Διακοπτό-Κερνίτσα καθώς ανεβαίνουμε από παραλία προς Καλάβρυτα). Πρόσβαση κανονικά από δρόμο (το ακίνητο βρίσκεται πάνω σε σταυροδρόμι κοινοτικών οδών). Με πολλά σπίτια παραθεριστικά και μόνιμων κατοίκων, καθώς και παροχές-ρολόγια ΔΕΗ τριγύρω. Γωνιακό, αμφιθεατρικό, πολλά μέτρα πρόσοψη, με απεριόριστη θέα βουνό-θάλασσα, εντός ζώνης, υπό ένταξη (προς το παρόν δηλαδή εκτός σχεδίου, ιδανικό για τροχοβίλα κλπ). Απόσταση 15-20 λεπτών από θάλασσα και χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αντίστοιχα. Τακτοποιημένο ήδη στο κτηματολόγιο. Όλα τα νόμιμα έγγραφα διαθέσιμα. Στίγμα-Συντεταγμένες: 38°***/*******;quot;N 22°12&°***/*******;quot;E (38.126762, 22.201889).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6235431 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
780 m²
Έξοδα
τιμή
€ 109.500
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης