Duplex Αγίας Ειρήνης 84400, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςΑγίας Ειρήνης 84400
  • € 5.000.000
  • 5+
  • 788
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024
Περιγραφή
Συγκρότημα 9 κατοικιών, σε εξαιρετική τοποθεσία, φωλιασμένο σε ένα πλήρως διαμορφωμένο οικόπεδο 8002m2, που βρίσκεται στο λόφο πάνω από τις παρθένες αμμώδεις παραλίες της Αγίας Ειρήνης και του Palm Beach.

Με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το μαγευτικό κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα, οι κατοικίες του συγκροτήματος αυτού προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία τρόπου ζωής.

Αποτελούμενο από 2 κατοικίες τριών υπνοδωματίων, 7 δύο υπνοδωματίων και ένα στούντιο ενός υπνοδωματίου, αυτό το συγκρότημα των 788m2 συμπληρώνεται από μια κοινόχρηστη πισίνα 145m2, παρέχοντας το τέλειο περιβάλλον για χαλάρωση και αναψυχή. Επιπλέον, 3 από τις κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας και αποκλειστικότητας.

Επί του παρόντος το συγκρότημα λειτουργεί προσφέροντας τις γοητευτικές βίλες προς ενοικίαση, αλλά το ακίνητο προσφέρει επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για ανακαίνιση σε πιο πολυτελή πρότυπα ή ακόμα και μεμονωμένη μεταπώληση. Με την προνομιακή του τοποθεσία και τις μεγάλες δυνατότητες, το ακίνητο είναι ένα πραγματικό στολίδι που περιμένει να ανακαλυφτεί.

Είτε αναζητάτε μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία είτε οραματίζεστε το δικό σας κομμάτι του παραδείσου στην καρδιά των Κυκλάδων, αυτό το συγκρότημα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπάνια διαθέσιμο ακίνητο σε αυτή την ειδυλλιακή τοποθεσία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11052
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
788 m²
δωμάτια
21 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 5.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή