• € 110.000
  • 240
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για βιοτεχνικό κτίριο που βρίσκεται σε εξαιρετικά προσβάσιμο σημείο στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς του Πειραιά.
Βρίσκεται σε οικόπεδο εκατό ογδόντα τετραγωνικών μέτρων και το υφιστάμενο κτίσμα αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας εκατόν είκοσι τετραγωνικών μέτρων και ισόγειο κατάστημα επίσης εκατόν είκοσι τετραγωνικών μέτρων, με ύψος πέντε μέτρα και αυλή σαράντα τετραγωνικών μέτρων.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναφερθεί ότι το ακίνητο έχει προοπτική μελλονικής ανοικοδόμησης.
Το οικόπεδο έχει συντελεστή δόμησης 2,6. Συνολικά έχει τη δυνατότητα για δόμηση συνολικού κτίσματος τετρακοσίων εξήντα οκτώ τετραγωνικών μέτρων, η συνολική επιτρεπόμενη κάλυψη είναι εκατόν είκοσι έξι τετραγωνικά μέτρα, ενώ έχει δομηθεί ήδη και το φρεάτιο του ασανσέρ.
Υπάρχει ήδη υφιστάμενο αρχιτεκτονικό σχέδιο, με την τελική μορφή της οικοδομής να αποτελείται από το υπόγειο και το ισόγειο όπως προαναφέρθηκαν και επιπλέον πρώτο όροφο εκατόν δέκα οκτώ τετραγωνικών μέτρων, δεύτερο όροφο εκατόν ενός τετραγωνικών μέτρων, τρίτο όροφο ογδόντα πέντε τετραγωνικών μέτρων και τέλος δώμα σαράντα δύο τετραγωνικών μέτρων.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η υφιστάμενη δομή είναι άριστα κατασκευασμένη και δεν χρίζει στατικής ενίσχυσης πριν την προσθήκη των υπόλοιπων ορόφων.
Ένα ακόμα εξαιρετικό ακίνητο από την Open View Property Management, διαθέσιμο προς αγορά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-218
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εργαστήριο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή