Ρετιρέ Φραγκογιάννη 50, Παπάγος 15669, Άνω Παπάγου, Παπάγου

ΠαπάγουΦραγκογιάννη 50, Παπάγος 15669
  • € 400.000
  • 4
  • 140
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθεται ένα μοναδικό ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα τρίτου ορόφου, με επιφάνεια 140τ.μ., στην περιοχή του Άνω Παπάγου, μια πολύ ήσυχη οικιστική περιοχή. Το διαμέρισμα μπαίνοντας διαθέτει ένα ευρύχωρο χώλ, μια πανέμορφη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι και δυο μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε ένα πολύ μεγάλο μπαλκόνι με μοναδική και ανεμπόδιστη θέα στο βουνό. Διαθέτει επίσης μεγάλη κουζίνα με χώρο για μικρη τραπεζαρία, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και δύο μεγάλα μπάνια. Το διαμέρισμα εντυπωσιάζει με το φυσικό φως που διαπνέει και την εκπληκτική θέα προς το βουνό και την πόλη.

Η αρχιτεκτονική του σπιτιού εξασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία, ενώ τα γύρω μπαλκόνια, συνολικής έκτασης περίπου 40 τ.μ., προσθέτουν χώρο για χαλάρωση.Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης θέση στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη 10 τ.μ. στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας.

Τα ξύλινα πατώματα, η πόρτα ασφαλείας, η ηλεκτρική εγκατάσταση για τριφασικό ρεύμα, η θέρμανση με φυσικό αέριο και οι καινούριες τέντες προσθέτουν ποιότητα και άνεση. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η ευελιξία που προσφέρει η κατασκευή, καθώς επιτρέπει εύκολες αλλαγές στη διαρρύθμιση κατά την ανακαίνιση.

Το διαμέρισμα απολαμβάνει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και εκπληκτική θέα προς το Υμηττό και βορειοδυτική θέα προς την πόλη, από το Ολυμπιακό στάδιο μέχρι το λιμάνι του Πειραιά.

Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου!
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΠΑΠ001 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή