Δυάρι Νέα Φιλαδέλφεια, Απόμαχοι, Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα ΦιλαδέλφειαΝέα Φιλαδέλφεια
  • € 139.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση, αποκλειστικά μέσω του γραφείου μας, ευρύχωρο διαμέρισμα 80 τμ. στον Κόκκινο Μύλο Νέας Φιλαδέλφειας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου του 1990, σε μια οικογενειακή πολυκατοικία σε εξαιρετικά ήσυχη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα, αντικρίζουμε το μπροστινό μέρος της κατοικίας με ένα ενιαίο χώλ, ένα άνετο σαλόνι και τον χώρο της τραπεζαρίας με δύο μπαλκονόπορτες που οδηγούν στο εμπρός μπαλκόνι. Στο πίσω μέρος της κατοικίας βρίσκονται τα δύο (2) υπνοδωμάτια, το μπάνιο και η ανεξάρτητη κουζίνα. Το διαμέρισμα έχει μπαλκόνια περιμετρικά . και στην κουζίνα. Η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου, με δυνατότητα αυτονομίας. Η προσιτή τιμή του διαμερίσματος αν και βρίσκεται σε πολυ καλή κατάσταση, προσφέρει τη δυνατότητα ολοκληρωτικής ανακαίνισης και εξατομίκευσης των εσωτερικών του χώρων, εφόσον κάποιος το επιθυμεί. Βρίσκεται πολύ κοντά σε εμπορικά καταστήματα και κέντρα ψυχαγωγίας της περιοχής. Έχει εξαιρετική πρόσβαση, μόλις 2 λεπτά από την Εθνική Οδό.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή αν θέλετε να κανονίσετε μια ξενάγηση για να εξερευνήσετε από κοντά αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία.
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, σύμφωνα με τον Ν.4072/12 ΦΕΚ 86Α. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr, https://www.kwcosmos.gr/property/733156
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
733156 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
Έξοδα
τιμή
€ 139.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή