Duplex 145 τμ, Κάστρο, Θάσος

Θάσος
  • € 300.000
  • 5+
  • 145
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα δύο επιπέδων συνολικού εμβαδού 145 τ.μ. περιμετρικά ελεύθερη με άνετα μπαλκόνια και βεράντες και καταπληκτική θέα τόσο προς το βουνό (προς Νότο) όσο και κυρίως προς θάλασσα (βόρεια, κεντρική βεράντα).
Η οικία απέχει 50 περίπου μέτρα από την θάλασσα, μπροστά της υπάρχει απαλλοτριωμένη έκταση (ερείπια βυζαντινού ναού, που εγγυάται την απρόσκοπτη θέα μέχρι την Κεραμωτή και τη Θασοπούλα)
Η οικία είναι πλήρως ανακαινισμένη σε δύο (2) φάσεις, μια το 2001 και μια άλλη το 2010 και διαθέτει :
Ισόγειο : 2 υπνοδωμάτια και μεγάλο μπάνιο
όροφος : 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα και μικτό χώρο, τραπεζαρία, σαλόνι, μικρό μπάνιο.
Διαθέτει επιπλέον 5 αποθήκες εντός και εκτός αυτής, ατομική θέρμανση (Rocket Kitourami) με δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης ισογείου και ορόφου, τζάκι κλασσικό πολύ καλής λειτουργίας και απόδοσης, κλιματισμό και υποδοχή για κλιματιστικό σε άλλους 2 πλην του εγκατεστημένου κλιματιστικού χώρους στον όροφο, ενώ στο ισόγειο, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά ποτέ τους 24-25 Co το καλοκαίρι.
Το σπουδαιότερο : ο προσανατολισμός της είναι τέτοιος, που το καλοκαίρι, από το σούρουπο και μετά φυσά ένα δροσερό αεράκι από το βουνό (κατεύθυνση από Νότο προς Βορά) και λειτουργεί ως φυσικό ψυκτικό στο σπίτι. Το πρωί φυσά αντίθετα, δροσερός αέρας από τη θάλασσα προς το βουνό. Άρα :με τις πόρτες ανοιχτές στον άξονα Βοράς – Νότος, το σπίτι είναι δροσερό μέρα και νύχτα κατά το καλοκαίρι.
Η οικία διαθέτει παντού παράθυρα και μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια και σήτες, σκεπαστές βεράντες και 2 Ηλιακούς θερμοσίφωνες στην στέγη για άφθονο νερό, ενώ εκτός αυτού υπάρχει δυνατότητα για ζεστό νερό μέσω μπόιλερ καλοριφέρ ή ηλεκτρικού μπόιλερ.
Για τις βεράντες που δεν είναι κάτω από τη στέγη, υπάρχει πλήρες σύστημα σκίασης με ανοιγοκλινόμενα τεντόπανα στερεωμένα στο σκελετό του σπιτιού (κίνηση ελεγχόμενη και απολύτως σταθερή) ή με σκίαστρα τύπου Γαλλικών cafe.
Η οικία έχει πλήρη δικτύωση τηλεοπτικού σήματος στο ισόγειο και τον όροφο, σήματος internet και πρίζες τηλεφώνου παντού, και διακόπτες ηχείων από κεντρικό πάροχο για την αποφυγή καλωδιώσεων στο εσωτερικό. Επίσης έχει διακόπτες ηχείων στη δυτική βεράντα για μουσική στο εξωτερικό.
Η οικία διαθέτει προ-εγκατάσταση για πυρανίχνευση, θυροτηλεόραση για την κεντρική έξοδο, και φώτα εξόδου ασφαλείας για την περίπτωση συσκοτισμού από διακοπή της ηλεκτροδότησης
Όλες οι συσκευές της κατασκευής είναι απολύτως σύγχρονες και ποιοτικές Σταχυολογούμε ενδεικτικά :
Μπανιέρα Caron, διακόπτες φωτισμού Le Grand με φωτοκύτταρο, ρεοστάτες φωτισμού σε κάποια δωμάτια επιλεγμένα, λέβητας Kitourami, υδραυλικά και θερμοϋδραυλικά με τουμποράματα, Κουζίνα Ιταλικής χειροποίητης κατασκευής, είδη μπάνιου ideal, κλπ.
Η οικία διαθέτει αύλιο χώρο κοινόχρηστο με κήπους, πέργκολα αψιδωτή και σιντριβάνι, φωτισμό κήπου (φώτα αλλά και προβολείς) και αυτόματο πότισμα των κήπων. Η λειτουργία των φώτων του κήπου και του σιντριβανιού ρυθμίζεται αποκλειστικά και μόνο από τον ιδιοκτήτη της οικίας.
Η αυλή διαμορφώθηκε με τέτοια κλίση ώστε τα νερά της βροχής οδηγούνται με φυσική ροή σε αύλακα απορροής από όπου διαχέονται πάλι με φυσική ροή και έτσι αυτή διατηρείται απολύτως στεγανή ανεξαρτήτως ύψους βροχής.
Η πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο γίνεται με «εύκολη», φωτιζόμενη τεχνητή ράμπα μικρής κλίσης, που εξασφαλίζει τη δυνατότητα καθόδου και ανόδου τροχοφόρων δια μέσου αυτής.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate έχει έδρα τη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@thassos-realestate.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και υπογραφή συμφωνητικού υπόδειξης του ακινήτου.

Θοδωρής Αγγελίδης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1143 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή