Τριάρι Προέκταση Μαιάνδρου, Ευοσμος 56238, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΠροέκταση Μαιάνδρου, Ευοσμος 56238
  • € 140.000
  • 4
  • 106
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ευόσμος ευκαιρία!!! πωλείται πολυτελές διαμέρισμα πρώτου ορόφου, υπερυψωμένου (σαν δεύτερος) διαμπερές δυτικό, ανατολικό με βεράντα 120 τετραγωνικά μέτρα με θέα τη θάλασσα. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 106,31 τ.μ. το οποίο αποτελείται από τους εξής χώρους, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι και ευρύχωρο μπάνιο το οποίο μπορεί να διαχωριστεί σε δύο. Στα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά προστίθενται θεση στάθμευσης, θωρακισμένη πόρτα, θυροτηλεόραση, κουζινα ανιγκρέ λουστράτη, εσωτερικες πορτες ανιγκρέ
λουτράστες, ιταλικα πλακακια Ά ποιοτητας, πρίζες legrand, πρίζες τηλεόρασης και τηλεφώνου σε όλα τα δωμάτια. Η οικοδομή διαθέτει ευρύχωρο πολυτελές υδραυλικό ασανσέρ της kleman. το σπίτι ειναι ενεργειακά αναβαθμισμένο διότι έχει κατασκευαστεί με τα κάτωθι: μόνωση στις τοιχοποιίες με πολυστερίνη της εταιρείας down, μόνωση στα μπετά με πολύστερινη της εταιρίας fibran, γυψοσοβάς της εταιρείας knauf εσωτερικά και εξωτερικά, συνθετικά κουφώματα (ακριβή σειρά) με δίπλα τζάμια των 5 χιλιοστών. Το παρόν ακινητό είναι άμεσα διαθέσιμο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπόδειξη του ακινήτου που σας ενδιαφέρει είναι να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα να γνωρίζετε το Α.Φ.Μ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Να είστε ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος για τα ακίνητα που θα σας υποδείξουμε η στην περίπτωση που θα επισκευτείτε κάποια ακίνητα που σας ενδιαφέρουν για συγγενικά σας πρόσωπα η για τρίτους αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζετε τα πλήρη στοιχεία των παραπάνω που ζητούνται για την συμπλήρωση της εγγραφής εντολής υπόδειξης.
Επιπλέον μπορείτε να επισκεφθείτε όσα ακίνητα σας ενδιαφέρουν χωρίς να υποχρεούστε στην καταβολή εξόδων υπόδειξης.

Η εταιρεία stel ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον χώρο των ακινήτων το έτος 1989 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή των ιδιωτικών και δημοσίων έργων.
Το έτος 1991 παράλληλα επεκτάθηκε και στο χώρο των ειδών υγιεινής δημιουργώντας μία έκθεση εμπορίας ειδών υγιεινής εισαγόμενων και εγχώριας αγοράς.
Το έτος 1992 λόγω της μεγάλης ανάπτυξης της εταιρείας και της έξαρσης της ανοικοδόμησης της εποχής σε Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, καθώς αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας στον κατασκευαστικό τομέα, επεκτείνεται και στο χώρο των δομικών υλικών με σκοπό τη μείωση του κόστους κατασκευής των έργων της και παράλληλα εμπορεύεται δομικά υλικά σε τρίτους (ιδιώτες, εργολάβους και δημόσιο).
Το έτος 2003 επεκτείνεται και στο χώρο του real estate όπου απευθύνεται τόσο στην εγχώρια και σε εκτός Ελλάδος αγορά.
Συνεργάζεται με τραπεζικά και ασφαλιστικά ιδρύματα για την απλούστευση της χρηματοδότησης του δανειολήπτη και ασφάλισης των ακινήτων που διαπραγματεύεται.
Επικεντρώνεται στο κομμάτι των οικοπέδων της αστικής ζώνης.
Δημιουργεί μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες για υποψήφιους αγοραστές και λόγω της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο δημιουργεί αμοιβαίες ισορροπίες μεταξύ εργολάβων και οικοπεδούχων εξασφαλίζοντας και στις δύο πλευρές το μέγιστο δυνατό κέρδος.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει τεράστιο χαρτοφυλάκιο προς διάθεση οικοπέδων διαμερισμάτων και καταστημάτων.
Όλα αυτά τα χρόνια που η εταιρεία stel δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων έχει δημιουργήσει:
1) Νέους επιχειρηματίες με την καθοδήγηση της στο χώρο των οικοδομικών επιχειρήσεων.
2) Επενδυτές για αγορά παλιών διαμερισμάτων με σκοπό την ανακαίνιση ή διαχωρισμό σε στούντιο ή γκαρσονιέρες για πώληση ή εκμετάλλευση.
3) Στη διαχείριση ακινήτων των επενδυτών με σκοπό τη μίσθωση τύπου airbnb
4) Δημιουργούμε προϋποθέσεις εντοπίζουμε και εξασφαλίζουμε ακίνητα σε πελάτες τρίτων χωρών που επιθυμούν την έκδοση της golden visa.
5) Ή εταιρεία μας δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον τόσο σε Έλληνες ομογενείς όσο και σε κατοίκους τρίτων χωρών που επιθυμούν να επενδύσουν στην ελληνική αγορά ακινήτων.
6) Συνεργαζόμαστε με ελληνικές και ξένες εταιρείες που κατασκευάζουν και προωθούν η εκμεταλλεύονται τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχειακές μονάδες και παραθεριστικές κατοικίες.
Οι λόγοι που πρέπει να επιλέξετε την εταιρεία stel είναι:
1) Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο των ακινήτων μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε ως προς την αξιοποίησή του οικοπέδου που διαθέτετε ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα σε ποσοστό αντιπαροχής η πώλησης σε αξιόπιστους συνεργάτες οικοδομικών επιχειρήσεων.
2) Μπορείτε να αναθέσετε στην εταιρεία μας τη διαχείριση της πώλησης ή μίσθωσης του ακινήτου σας πετυχαίνοντας ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.
3) Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας δίνοντας λύσεις όπως προτάσεις για ανακαίνιση σύγχρονου τύπου από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων για διαχωρισμό ή τροποποίηση εσωτερικής διαμερισμάτωσης το οποίο μπορεί να αποφέρει έως και διπλάσια απόδοση μίσθωσης και μεγαλύτερη υπεραξία σε περίπτωση πώλησης.
4) Καταστήματα σε μη εμπορικούς δρόμους, αλλαγή χρήσης σε ισόγειες κατοικίες με μεγάλες αποδόσεις. περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας θα βρείτε στο: https://www.spitogatos.gr/mesites/stel/18710
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Δ-Α 750 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή