Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Τσουκάλι, Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος
  • € 255.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Εάν ονειρευόσασταν ποτέ να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, με ευρύχωρες βεράντες μόνο για εσάς, τότε αυτό το διαμέρισμα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας διώροφης οικοδομής συνολικού εμβαδού 91 τ.μ.. Από τον χώρο εισόδου, περνάμε σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο που αποτελείται από το σαλόνι, την τραπεζαρία και το τζάκι εντός του καθιστικού , την κουζίνα, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια , ένα μάστερ χώρο και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανίερα Jacuzzi. Μοναδικής αισθητικής ακίνητο με μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στα άνετα μπαλκόνια. Η μεγάλη / open plan κουζίνα του, διαθέτει εντοιχισμένα έπιπλα ενώ επικοινωνεί και με master χώρο . Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν τις δικές τους ντουλάπες με ξύλινα πατώματα και το καθένα συνδέεται με την βεράντα του . Από τα περιμετρικά του μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στους γειτονικούς λόφους & τα πάρκα. Πλήρως ανακαινισμένο το 2024, με ξύλινο πάτωματα στα υπνοδωμάτια και πλακάκια στους υπόλοιπους χώρους , αυτόνομη πετρελαίου. Επιπλέον παροχές: χώρος στάθμευσης / στην πυλωτή που εξυπηρετεί έως 3 οχήματα, δωμάτιο master με δυνατότητα να γίνει και 3ο υπνοδωμάτιο. Τοποθετημένο σε ένα ήσυχο μέρος του Αγίου Δημητρίου με έντονη την αίσθηση γειτονιάς, αλλά μόλις λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, κλπ. Σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έχοντας επιλογή 2 στάσεων μετρό, πολύ κοντά στην λεωφόρο του Αγίου Δημήτρίου, 3 λεπτά με τα πόδια από τη στάση των λεωφορείων και 5 λεπτά από τα τοπικά σχολεία. 5χλμ από το πάρκο του Ελληνικού,σε 7 χλμ από την Ριβιέρα της Άττικής, σε 10χλμ από το λιμάνι του Πειραιά και 6 χλμ από το κέντρο της Αθήνας ”

Τοποθεσία: Ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και συνορεύει με το δήμο Αλίμου, Ηλιούπολης και Δάφνης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί την ιδανική περιοχή για νέες οικογένειες μιας και δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές οικογενειακές οικίες δίνοντας της ένα χαρακτήρα ήρεμης επαρχιακής πόλης, ενώ έχει αρκετές ποιοτικές περιοχές πρασίνου.

Προσβασιμότητα: Βρίσκεται δίπλα από μεγάλες οδικές αρτηρίες, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Εύκολη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. (Μετρό Αγίου Δημητρίου και Δάφνης και λεωφορεία) και ίπλα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Ν.Π. (Athens Metro Mall)

Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UQTK
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 255.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή