Duplex 120 τμ, Ελιά, Μολάοι

Μολάοι
  • € 380.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μια επιβλητική μεζονέτα 120τμ πάνω στο κύμα, στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο χωριό Ελαία της Μονεμβασιάς, θα αποτελέσει τον επίγειο παράδεισό σας!
Μπαίνοντας στο ισόγειο χώρο της μεζονέτας συναντάμε έναν ενιαίο χώρο που αποτελείται από την τραπεζαρία και την κουζίνα με ξύλινη επένδυση, το σαλόνι με τζάκι, 1 μπάνιο και 1 αποθήκη.
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα με κουπαστή, θα βρούμε 1 μπάνιο, 3 υπνοδωμάτια και πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι με μαγευτική θέα στο γαλάζιο ορίζοντα. Όλοι οι χώροι του ακινήτου, κατακλύζονται από φυσικό φως και έχουν θέα τη θάλασσα.
Στον εξωτερικό χώρο του ακινήτου, υπάρχει αποθήκη, ξυλόφουρνος και rotisserie, χώρος για να δημιουργήσετε τον κήπο που επιθυμείτε αλλά, το σημαντικότερο είναι ότι κατεβαίνοντας μερικά μόλις σκαλιά, οδηγείστε κατευθείαν σε μια υπέροχη παραλία!

Ενεργειακή Κλάση Δ

Η Μονεμβασιά, ένας μαγευτικός προορισμός που συνδυάζει την ιστορία και τον πολιτισμό με την φυσική ομορφιά, αναδεικνύεται ως μία από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Πελοποννήσου. Εντός των μεσαιωνικών τειχών, η Μονεμβασιά φιλοξενεί μια από τις καλύτερα διατηρημένες καστροπολιτείες στην Ελλάδα, με δεκάδες εκκλησίες, αρχοντικά εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και στριφογυριστά καλντερίμια που διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το κεντρικό καλντερίμι ξεκινά από την εντυπωσιακή πύλη του Κάστρου, οδηγώντας τους επισκέπτες σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Από την κεντρική πλατεία με το κανόνι, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού και το Αρχαιολογικό Μουσείο, το καλντερίμι οδηγεί προς το Επάνω Κάστρο ή Γουλά, το δεύτερο οικισμό που προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Η περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν ακίνητα με μοναδικό χαρακτήρα. Οι παραδοσιακές κατοικίες, τα πέτρινα αρχοντικά και οι μοναδικές αυλές προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό με τη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και το περιβάλλον.
Το καλντερίμι της Μονεμβασιάς φιλοξενεί επίσης μια πληθώρα εστιατορίων, μπαρ και καταστημάτων, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια πλούσια γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U1NC - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή