Εμπορικός χώρος προς Πώληση

ΚαλλιθέαΚαλλιθέα
  • € 110.000
  • 175
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties πλήρως ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Ισόγειο Κατάστημα σε πολύ καλό σημείο ΠΡΟΒΟΛΗΣ στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για έναν υπέροχο όμορφα ανακαινισμένο χώρο, ο οποίος αποτελείται από τρία επίπεδα, από το Ισόγειο με εμβαδόν Ε=70 τμ όπου έχει και το w.c., υπάρχει εσωτερική σκάλα, η οποία οδηγεί στο πατάρι εμβαδού Ε=35 τμ καθώς και στο υπόγειο εμβαδού Ε=70 τμ. Συνολικά το εμβαδόν του ακινήτου Ε=175 τμ εκ των οποίων τα Ε=105 τμ είναι κύριοι χώροι ενώ τα υπόλοιπα Ε=70 τμ του υπογείου αποτελούν βοηθητικό χώρο.

Διαθέτει βιτρίνα μήκους 4 μ. διαθέτει τριφασικό ρεύμα, είναι ψηλοτάβανο, πολύ φωτεινό, διαμπερές, δεν υπάρχουν καθόλου υγρασίες ούτε στο υπόγειο. Πρόκειται για ένα κατάστημα με πολλές προοπτικές και δυνατότητες. Έχει αξιοποιήσιμους χώρους μπορεί να το εκμεταλλευτεί κάποιος επαγγελματίας, ως χώρο γραφείων, ως χώρο για κέντρο αισθητικής, για κομμωτήριο, για έδρα, για οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα επιτρέπεται από πολεοδομικής άποψης. Ακόμα και για επενδυτικό σκοπό μπορεί να ενοικιαστεί σε πολύ καλή τιμή.

Βρίσκεται σε ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημείο, κοντά στην αγορά, κοντά σε στάσεις λεωφορείων, απέχει 4' από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Ταύρου και 6' από τον Ηλεκτρικό Σταθμό της Καλλιθέας.

Το γραφείο συμβάλλει στην ομαλή διεκπαιρέωση της αγοραπωλησίας, συγκεντρώνοντας όλα τα προαπαιτούμενα έγγραφα για την άμεση πώληση του.

Special Offer Γραφείου: €110.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945486822, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
810273
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
βιτρίνες
4 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή